top of page
Skjermbilde 2019-07-09 kl. 14.20.06 (1).png

VELKOMMEN TIL 

Espressospecialisten

Som officiel importør af professionelle espressomaskiner, kværne og kaffebryggere fra producenter som La Marzocco, Mahlkönig, Bunn, Mazzer, Ditting m.fl. tilbyder vi et stort udvalg af kaffeudstyr og espressomaskiner til din kaffebar, café, restaurant eller dit kontor. Vi samarbejder med de største og bedste mærker og brands inden for professionelt kaffeudstyr - så du kan være tryg ved at det udstyr du vælger er det bedste markedet har at tilbyde. Hos os får du alt hvad du skal bruge for at kunne tilberede kaffe og espresso af ypperste kvalitet på en nem og professionel måde. I vores showroom i København hjælper vi dig med at vælge det kaffeudstyr, der passer dit behov bedst. 

BRING THE CAFÉ HOME.

Rene linjer og velkendt charme i en kompakt, brugervenlig form. Linea Micra er en hjemme-espressomaskine, der er tro mod arven fra La Marzocco. Linea Micra løfter ethvert køkken til

café-standard. Oplev den nye La Marzocco Linea Micra.

20220824_Makenna_510.JPG
bba66d_258837879f3b476f95bdcf7bc23d285d_mv2 (1).jpg

ESPRESSOMASKINER

Espressomaskiner fra La Marzocco og Modbar, som verdens bedste baristaer, caféer og restauranter sværger til på grund af maskinernes holdbarhed, driftsikkerhed og tidløse æstetik.

ESPRESSOKVÆRNE

Espressokværne fra Mazzer, Mahlkönig og La Marzocco, anerkendt i specialkaffebranchen for deres stabilitet, pålidelighed og præcision.

E65S_GbW_mood (1).jpg
alexanderbetak-EspressoSpecialisten - 21.jpg

LA MARZOCCO HOME

Se vores udvalg af baristaudstyr fra La Marzocco Home. Her finder du alt du har brug for, for at tilberede espresso af ypperste kvalitet, på en nem og professionel måde - så du kan føle dig som en rigtig barista derhjemme.

Vores seneste opdateringer

Få med dig sidste nyt fra vores kaffeunivers, vore leverandører, kunder og produktnyheder. 

FØLG OS

  • Instagram
bottom of page