top of page

Det er endelig blevet tid til Nordic Coffee Fest! 

Nordic Coffee Fest er en kaffefestival der afholdes i Göteborg d. 24.-25. februar i Eriksbergshallen. Festivalen er en hyldest til specialkaffebranchen i Norden. Her samles alle kaffefolk, både firmaer, kaffenørder, nybegyndere og alle, der bare godt kan lide god kaffe. En sjov festival med en masse viden og fokus på engagement og bæredygtighed. 

ncf_teaser.jpg

Ses vi der?

Og selvfølgelig vil vi være der. På stedet vil du komme til at møde os fra både Sverige, Norge og Danmark. Kom forbi for at mingle og se vores seneste produktnyheder. Vi fortæller dig også, hvad du skal være opmærksom på, når du køber kaffeudstyr til hjemmet. Vi får også True Artisan Café med, hvilket betyder, at vi inviterer forskellige kafferistere fra Sverige, Norge og Danmark til at brygge og vise deres kaffer frem hos os. Om aftenen er der Barista League, 12 hold dyster i 3 runder med forskellige kaffeudfordringer om at blive kronet som baristamestre. Der vil være gode drinks, god musik og branchens bedste kaffefolk samles alle for at fejre den næste kaffemester. 

Home Barista Class at Nordic Coffee Fest 

Sammen med rRebel Coffee Academy kan vi nu fortælle, at vi vil tilbyde gratis baristakurser både lørdag og søndag. Ingen erfaring kræves. Julian, vores vidunderlige kursusleder, vil afholde 30-minutters sessioner i små grupper af fire. Du lærer det grundlæggende i at brygge en god espresso, og hvad du skal tænke på, når du skummer mælken for at få den cremet og silkeblød. Sørg for at booke din plads nu - det er først til mølle! 

 

Gå ikke glip af chancen for at lære mere og have det sjovt på Nordic Coffee Festival! 

smaller1.jpg
smaller6.jpg

Nordic Coffee Fest´s Official Welcome Party!

Til alle udstillere og festivalpartnere, velkommen til festen! Fredag ​​d. 23. februar. 

 

Sammen med Nordic Coffee Fest inviterer vi til en sjov og afslappet aften med gratis drinks og god musik på Folkteatern

Vi har en overraskelse eller to med, og vi håber, at så mange som muligt har lyst til at komme. Vi kan faktisk ikke forestille os en bedre start på weekenden. 

Sørg for at booke dine billetter her hurtigst muligt. 

 

Fredag d. 23. februar 

19:15 

Nordic Coffee Fest´s Official Welcome Party!

smaller4.jpg
smaller5.jpg
smaller.jpg
smaller7.jpg

Låt oss fira den nordiska kaffeindustrin

Som besøgende på Nordic Coffee Fest kan du udover at hænge ud med os og andre kaffeentusiaster også prøve fantastisk kaffe fra ristere over hele Norden i Roasters Village. Og du kan lytte til foredrag og deltage i kaffesmagninger. Festivalen er for dem, der er i branchen, men også for dem, der bare er interesserede i og kan lide at drikke god kaffe. 

 

Nordic Coffee Fest ønsker ganske enkelt at fejre den fantastiske kaffe vi har i Norden, og alle de mennesker, der gør det muligt. Nordic Coffee Fest har også et mål om at være den mest bæredygtige kaffefestival i verden. Vi synes, det er et fantastisk mål, og vi hos rRebel vil gøre alt, hvad vi kan for at få det til at gå i opfyldelse. 

 

Book dine billetter, og så ses vi der! 

 

rRebels <3 

bottom of page