top of page

30 år med Linea Classic

Opdateret: 27. maj


I 2021 fejrede Linea Classic sit 30 års jubilæum. Maskinen hersker som den længstlevende og mest elskede model blandt La Marzoccos espressomaskiner og er en rigtig arbejdshest. Efter 30 år har Linea Classic fortsat en passioneret tilhængerskare - espressomaskinens funktionelle og tidløse egenskaber, minimalistiske æstetik og kvalitet gør den ideel til enhver setting.



Linea red series | 1990 - 1993

Linea-serien af ​​maskiner introduceres, inklusive standard termostabilitetsfunktioner med det klassiske design i rustfrit stål, der er lige så populært i dag.


Den originale serie var lavet af rustfrit stål med en rød ramme. Linea Classic blev bygget på GS/2 platformen, og kunne fås med magnetventiler og on/off knapper eller med automatisk volumetrisk dosering.


Estimeret produktion: 1.200-1.500 enheder (1, 2, 3 og 4 grupper).



Linea limited brass edition | 1992

Denne maskine havde et tilpasset chassis i messing og brugte de samme mekaniske komponenter, som blev brugt i Linea.


Estimeret produktion: 5 enheder (3-gruppe) og 3 enheder (4-gruppe), skræddersyet til en udvalgt gruppe af vigtige kunder i Firenze, Rom og i udlandet.




En forening af charme og elegance, der aldrig går af mode.


Linea Classic | 1993

Designet som den originale Linea, men med en sort ramme, introducerede den nye version en række nye komponenter.


Produktion: Tusindvis af Lineas er blevet produceret og solgt over hele verden. Det er Linea, mere end nogen anden model, der identificerer virksomheden og La Marzocco-mærket. Linea produceres stadig i dag.



Linea Classic | slik vi kjenner den i dag


Maskinen er omhyggeligt designet til at glide ind i enhver setting, med dobbelte kedler, mættede gruppehoveder og PID-kontrol, er Linea Classic et kunstværk med retlinede linjer beklædt med rustfrit poleret stål. Denne klassiske La Marzocco espressomaskine har støttet specialkaffeindustrien siden 1990'erne. En gennemtestet espressomaskine og som et levende kaffeikon passer Linea Classic ind i næsten enhver café, bar eller restaurant.


Klik her for at læse mere om La Marzocco Linea Classic.


Comments


bottom of page