top of page

Coffee by Storm bliver eksklusiv partner på Modbar i Danmark


Espressospecialisten har været den Skandinaviske importør af Modbar og deres mærkevarer siden 2016 og indleder nu et tæt samarbejde med Coffee by Storm i Danmark.

Samarbejdet indebærer at Coffee by Storm eksklusivt kommer til at tage sig af distributions- og serviceansvaret for Modbar på det danske marked. Espressospecialisten vil fortsat være den officielle importør og vil således bistå Coffee by Storm med logistik og generel kommerciel og teknisk support.

Hensigten er at partnerskabet skal danne bredere faglig tyngde og skabe øget tilgængelighed for kunder over hele landet.

Samarbejdet træder i kraft den 1. juli 2020, hvor Coffee by Storm også overtager serviceansvaret overfor eksisterende Modbar-brugere.

Modbar er den mest konsekvente og stabile under-counter espressomaskine tilgængelig på markedet. Udarbejdet og solgt i fuldt samarbejde med La Marzocco.

Som ung virksomhed fortsætter Modbar med at gøre fremskridt. Alligevel er det de samme mål der driver deres design i dag, ligesom i begyndelsen - at give dig en designmæssig frihed til at fokusere på og interagere med kunden. Miks og match moduler (espresso, steam og pour-over) som kombination eller enkeltstående stationer.


Læs mere om Modbar her.

Comments


bottom of page