top of page

Derfor skal du vælge Marco SP9

I over 30 år har Marco fokuseret på at optimere drikkeoplevelsen. De har leveret enestående kvalitet inden for kaffebrygning, især med deres innovative Marco SP9. Denne præcisionsbrygger er ideel til kaffebarer og caféer, der ønsker at servere lækker filterkaffe på en enkel og effektiv måde. Her er nogle af grundene til, at du bør overveje at installere en Marco SP9 på dit serveringssted.

Præcision

Denne innovative præcisionsbrygger giver dig fuldstændig kontrol over din bryggeopskrift, samtidig med at den giver dig en jævn brygning gang på gang. SP9 dispenserer vand med præcis timing for at sikre maksimal udvinding. Dette produkt har også en vandbeholder som placeres under disken, hvor vandet cirkulerer mellem hovedet og beholderen for at sikre, at temperaturen forbliver stabil. SP9 er en temperaturstabil brygger med en valgfri brygstørrelse mellem 1 og 7,5 dl med høj præcision. Investering i en præcisionsbrygger som SP9 sikrer den højest mulige kvalitet af kaffe til hvert enkelt bryg.


Innovativ brygning

SP9 bruger innovativ teknologi, der pumper vand op fra den specialdesignede vandrbeholder til SP9's cirkulationskammer i bryghovedet. Vandet doseres derefter med den ønskede mængde og timing valgt af baristaen. SP9 giver dig mulighed til at indstille de ønskede brygningsparametre, aktivere brygningshåndtaget og udføre andre opgaver, mens SP9 håndterer ​​resten af ​​brygningsprocessen. Denne pålidelige brygger er perfekt til at tilbyde en menu med et bredt udvalg af præcisionsbrygget kaffe.

Design

SP9 har en inkluderet vandbeholder der placeres under bordpladen. Dette frigør mere plads på bænken, hvilket muliggør mere interaktion med gæsterne og gør brygningsprocessen synlig. SP9 er en stilfuldt brygger, der er ideel til dem, der ønsker at tage kaffe til et højere niveau. Kan bruges med alle traditionelle håndbryggere som Chemex, Kalita, V60 m.m.

Comments


bottom of page