top of page

God påske kære kaffevenner!

"Alt bliver godt igen" er et opløftende udsagn, vi har hørt i lang tid nu, og det viser sig, at vi er nødt til at holde ud lige lidt længere. Vores branche har, som alle andre, været hårdt ramt af omstændighederne, og i over et år har vi alle måttet leve i en ny hverdag og kontinuerligt måttet tilpasse os en ny arbejdsdag. Vi kan sige, at der har været dyrebare oplevelser, der har lært os meget om vores egne evner og arbejdsmetoder, men nu er det endelig godt at se lysere tider nærmer sig igen.


Heldigvis er det flere gode ting at se frem til i tiden som kommer. Blandt andet kommer La Marzocco med en ny opgraderet udgave af GB5, som lanceres officielt senere i efteråret. Mahlkönigs klassiker, EK43, kommer i en lækker limited edition farve; Light Ivory, som vi glæder os til at kunne tilbyde vores kunder fra medio April. Om ikke altfor længe kommer Espressospecialisten også med en spændende nyhed, som vi ser frem til at vise jer. Mere om det efter påske, stay tuned ;)


Åbningstider påske:


Vi holder påskelukket 29.marts til og med 5.april, men er tilgængelig på telefon mandag-onsdag før påske. Alle udstyrsordrer som skulle komme ind mellem 1-5.april, bliver først behandlet tirsdag 6.april.

Mens vi venter på, at alt skal blive godt igen, ønsker vi alle en god påske med masser af god kaffe! Og vi sender en stor tak til alle kaffeheltene derude for sin store indsats og udholdenhed!

Comments


bottom of page