top of page

Hils på DiFluid!

Opdateret: 24. maj

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste partner, DiFluid. De er førende inden for professionelt bryggeudstyr og hjælper dig med at opnå jævnere og mere præcise resultater med den kaffe, du laver. Nu kan du lære deres refraktometer (som bruges til at måle kaffens styrke) og kaffevægt at kende hos os.

DiFLuid hos rRebel Denmark

DiFluid specialiserer sig i præcisionsudstyr og tilbehør til kaffe- og kaffebrygning. DiFluids produkter er kraftfulde værktøjer, der kan hjælpe dig i hverdagen med at måle bryggeprocessen fra start til slut. Mål vægt, tid og flowhastighed med Microbalance kaffevægt og styrken på brygget med R2 Extract refraktometer. Perfekt til cafeer, der ønsker at standardisere opskrifter og hjemmebaristaer, der ønsker præcision i hvert enkelt bryg. Nu kan du finde både refraktometer og kaffevægt fra DiFluid hos rRebel!


DiFluid Microbalance


DiFluid R2 Extract

R2 Extract - refraktometer med ny og innovativ mikrokalibreringsteknologi, der kompenserer for eksterne forstyrrelser såsom temperaturændringer, uopløste partikler og øger præcisionen.


Specifikationer, funktioner & tilbehør

DiFluid Microbalance hos rRebel

DiFluid Microbalance


Hurtig og responsiv. Passer til både spildbrættet og portafilteret. Flowhastighedsindikator. App - se hele brygningsprocessen i DiFluid Café-appen. Softwareopdatering via app/bluetooth/wifi. Varmebeskyttende silikonemåtte. USB-C ladekabel. Automatisk start/stop timer.Refraktometer fra DiFluid hos rRebel

DiFluid R2 Extract


2D CMOS sensor. Dobbelt temperatursensor. Hydrofobisk sensorbeskyttelse. Vandtæt. Hurtig og responsiv. USB-C ladekabel. Mikrofiber klud. Kaffeske. Nem rengøring og nulstilling/kalibrering.Både vægt og refraktometer kan bruges separat og sammen som en del af et bryggesystem, og de kan styres fra app‘en, hvis det ønskes. Uanset om du er kaffeentusiast eller nybegynder, vil deres udstyr hjælpe dig med at få endnu mere kontrol over den kaffe, du brygger. DiFluid kan findes i vores online butik nu.


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i DiFluid.

Comentarios


bottom of page