top of page

Hils på Modbar!Det hele begyndte med to bandkammerater i en kælder i de tidlige 2000'erne. Corey Waldron arbejdet som barista og vidste derfor hvor meget håndværk som låg bag hver eneste kop med espresso. Da kunderne tit stod på den anden side af maskinen, fik de jo netop ikke tage del i selve processen og han begyndte at visualiserede sig et scenario der gav kunden mulighed til dette. Sammen med sin gode ven Aric Forbings fik han ideen om en espressomaskine hvor de indre komponenter var pænt gemt under disken.


La Marzocco blev introduceret for konceptet under SCAA Expo i 2007, og blev en tidlig investor. Da Corey og Aric, sammen med La Marzocco, påbegyndte det videre arbejde med sit originale design, startet de at lege med tanken om et à la carte-layout. I stedet for at låse kunden til et bestemt layout, ønsket de at give kunden mulighed til at bygge sit eget, bid for bid, understøttet af moduler under disken. På SCAA Expo i 2013 kunne kammeraterne stolt præsentere tre velfungerende systemer: espresso, steam og pour over, og efterspørgslen oversteg straks tilbuddet, noget som førte til seks måneders leveringstid.I 2016 kunne La Marzocco se tydelige forbedringer og ønsket at dele dette med Modbar. Et udviklingsteam begyndte at arbejde med kreative måder at integrere velprøvede La Marzocco komponenter og processer i Modbar-systemet, dette for at øge produktionen og forbedre pålideligheden. Samme år tog La Marzocco en mere aktiv rolle i at støtte Modbar, og fra 2017 blev alle Modbar-systemer som distribueres udenfor Nord- og Sydamerika, produceret på La Marzocco fabrikken i Scarperia, Italia.


Som et ungt selskab fortsætter Modbar at gøre fremgang, og de drives af de samme mål som de gjorde i starten; at hjælpe caféer med at skabe en åben bar med evnen til at interagere og engagere sig med kunderne.

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Modbar for kaffemarkedet i Danmark, og vi kan mærke en stigende interesse for dette produkt, noget som ikke kommer som et chok! Det har aldrig været nemmere at invitere kaffedrikkere ind i baristaens verden, hvor man stolt kan vise frem det håndværk der ligger bag en god kop kaffe!Comentários


bottom of page