top of page

Bliv bedre kendt med Mahlkönigs superkværne

Forventningerne til Mahlkönigs nye espressokværne var skyhøje inden lanceringen i 2020. Nu har kværnene været på markedet i godt over et år, og modtagelsen har indtil videre været helt fantastisk! Hvis du endnu ikke har fået fat i en af de meget eftertragtede kværne, kan du i mellemtiden få et indblik i dem her.Dette er nok den mest solgte og kendte model i Malhkönigs nye serie af superkværne. Designmæssigt er den flot at se på – med sit slanke chassis, sine rene linjer samt sin matte sorte farve og detaljer i stål. Kværnen er udstyret med 65mm flade knive i hærdet stål og har en malingskapacitet på 4-7 gram per sekund. Selvom kværnen ikke umiddelbart skriger af klassisk tysk design, er den meget robust konstrueret og har en stor ydeevne. Kværnen har en kraftig motor, men er godt lydisoleret og afgiver en rolig og behagelig lyd, når den maler kaffe. Man kan altså få en kværn som ikke bare er flot, men som virkelig leverer et stabilt resultat – shot efter shot.

Denne kværn har det samme stilfulde design og de samme specifikationer som sin lillebror E65s, men kværnen er i tillæg udstyret med den nye Grind-by-Weight-teknologi. Nu behøver du ikke længere dosere på tid eller volumen, for med E65s GbW indstiller du den ønskede mængde i gram, og kværnen gør jobbet for dig. På skærmen kan du følge med på doseringen i realtid, mens kværnen leverer et stabilt og præcist resultat gang på gang. Kværnen leveres med 65mm flade knive i specialstål og maler 4-7 gram kaffe i sekundet. Kværnen afgiver minimalt "retention", hvilket sikrer, at gammel kaffe ikke efterlades mellem knivene eller i udløbet og derefter sætter sit præg på resultatet.

Bedre kendt som E80s, er e-seriens storebror! Designmæssigt kan man godt se, at den er i familie med de to andre modeller, men her får du altså en kværn med endnu større ydeevne og kraft. Som du sikkert har gættet dig frem til nu, kommer kværnen med 80mm flade knive, hvilket giver dig hele 6-7 gram færdigmalet kaffe per sekund. Når det kommer til kvantitet kontra kvalitet, kan det for kvalitetsbevidste steder med mange kunder være svært at vælge. Takket være kværnens effektive motor og kæmpestore knive, er det ikke længere nødvendigt at gå på kompromis. Med E80s kan du få begge dele! E80s er desuden meget godt lydisoleret, så selvom den er massiv i sin kraft, maler den som en kat.

Comments


bottom of page