top of page

Vigtig firmwareopdatering påkrævet for La Marzocco maskiner tilsluttet Home-app

Vigtig nyhed for ejere af La Marzocco hjemmemaskiner: Den 5. juli 2023 blev en ny firmwareopdatering tilgængelig for maskiner med app-tilslutningsmuligheder. Denne firmwareopdatering er påkrævet, for at din maskine kan fortsætte at have de funktioner, der bliver tilgængelige gennem opdateringer i appen. I dette blogindlæg vil vi tale om hvordan man sikrer en problemfri tilslutning og opdatering.

La Marzocco Linea Micra

Tilslutning og opdatering

Den 10. september 2023 vil der være en migrering til en ny platform for bedre ydeevne og pålidelighed. For at bevare kompatibiliteten er det vigtigt, at du opdaterer maskinens firmware. Maskiner, der bruger gateway-firmwareversioner, der er ældre end 1.0RC7 (31.01.2022), vil ikke være kompatible med det nye system, medmindre maskinen opdateres før migreringsdatoen.


Opdater firmwaren

Følg disse enkle trin for at opdatere maskinens firmware:


1. Tilslut maskinen via La Marzocco Home-appen.

2. Når maskinen er tilsluttet, vil appen guide dig gennem firmwareopdateringen. Sørg for, at du har en lokal forbindelse for en vellykket opdatering. Appen viser en grøn linje, hvis forbindelsen er korrekt.


hjemmebarista og La Marzocco Linea Micra

Support

For uafbrudt forbindelse og optimal ydeevne af din La Marzocco-maskine er det afgørende, at firmwaren er opdateret inden den 10. september 2023. Følg trinene og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for support. Vi sætter pris på din opmærksomhed rundt denne vigtige opdatering.


Hvis du allerede har opdateret firmwaren eller har en maskine, der ikke kan tilsluttes Home-appen, kan du ignorere denne meddelelse.

bottom of page