top of page

DITTING.

Ditting.png

Med en kaffekværn fra Ditting får du Schweizisk præcision helt ned til den mindste detalje.

Ditting har alle dage været lig med høj kvalitet. Hver enkelt kværn fra Ditting er skabt til at holde længe og er bygget i en ekstrem solid konstruktion af rustfrit stål. Her får du en kværn, som kan have flere formål på caféen eller kaffebaren:
 

  1. Den leverer malet kaffe til kaffemaskinen på kaffebaren

  2. Den leverer malet kaffe til kunderne, der ønsker at købe formalet kaffe

 

Med en kaffekværn fra Ditting får du en af markedets mest brugervenlige kaffekværne, som leverer et solidt og konsistent resultat hver gang!

Ditting KR1203 / 1403

KR1203

Ditting KR1203 / 1403

KR1403

KR804 Lab Sweet

807 filter.webp

807 Filter

807_Lab_Sweet_TITLE.png

807 Lab Sweet

Pålidelighed og innovation er nøgleordene ved Ditting

Lige siden 1928 har Ditting produceret innovative og pålidelige kaffekværne. Dittings kaffekværne er løbende blevet tilpasset tidens krav, hvor der i højere grad er lagt vægt på brugervenlighed og servicevenlighed. Med stabile motorer og justeringshjul, har du mulighed for at male kaffe lige, som du ønsker det – og så er kaffekværnene virkelig hurtige! Flere af Dittings kaffekværne kan nemlig male rigtig meget kaffe på ingen tid, nogle helt op til 2200 g. pr. minut. På trods af den høje hastighed, går dette dog ikke ud over effektiviteten, for kværnene fra Ditting giver altid et jævnt resultat – kilo efter kilo.

bottom of page