top of page

MAZZER.

forside8.jpg

Det hele begyndte i 1940'erne, da Luigi Mazzer startede firmaet «La Venta» og produktionen af kaffekværne i Italien.

Efter en periode med stor succes ændredes navnet på firmaet til det vi kender i dag; Mazzer Luigi S.p.a. Lige siden har mange anset Mazzer som en målestok inden for espressokværne. De er slidestærke, konsistente, præcise og udstyret med fremragende industriknive. I dag sælges Mazzerkværne i 90 lande rundt om i verden, og vi er som vi altid har været, stolte af at kunne tilbyde disse kværne. Det er ingen hemmelighed at bag enhver god espressomaskine, står der en kraftig espressokværn.

Mini Electronic

Mini Electronic

Major V

Major V

Robur S

Robur S

Major VP

Major VP

Kold S

Kold S

Super Jolly V Pro

Super Jolly V Pro

Kony S

Kony S

Det hele begyndte i 1940'erne, da Luigi Mazzer startede firmaet «La Venta» og produktionen af kaffekværne i Italien

Efter en periode med stor succes ændredes navnet på firmaet til det vi kender i dag; Mazzer Luigi S.p.a. Lige siden har mange anset Mazzer som en målestok inden for espressokværne. De er slidstærke, konsistente, præcise og udstyret med fremragende industriknive. I dag sælges Mazzerkværne i 90 lande rundt om i verden, og vi er, som vi altid har været, stolte af at kunne tilbyde disse kværne. Det er ingen hemmelighed at bag enhver god espressomaskine, står der en kraftig espressokværn – og her er Mazzer ingen undtagelse.

Professionelle kaffekværne fra Mazzer 

De professionelle kaffekværne fra Mazzer kvalitetssikres bl.a. gennem måden, de produceres på. Alle kværne er certificerede samt produceret i Mazzers eget anlæg, og derved tager Mazzer konstant højde for teknologi og innovation i deres produktion af kaffekværne. Hos Mazzer er de to vigtigste funktioner holdbarhed og pålidelighed, og derfor gennemtjekkes og kontrolleres deres produkter ned til mindste detalje, så du har garanti for, at du får et produkt af højeste kvalitet. Kaffekværnene kommer desuden i forskelligt design, forskellige størrelser og med mange specielle features. Mulighederne er mange, og hvad end du eksempelvis har brug for en kværn, der ikke larmer alt for meget på kaffebaren, eller du skal bruge en kværn med blæsere, så temperaturen i kværnen reduceres, er begge dele at finde i vores udvalg. Udvalget tæller desuden både større og mindre kværne, så der er både noget til den lille kaffebar eller den større café.

Spændende features ved Mazzers kværne

Som tidligere nævnt har Mazzers kværne en masse forskellige features, så der er mulighed for at finde den kværn, der passer lige netop til din kaffebar, café eller restaurant. Nogle af de features der går igen ved mange af Mazzers kværne er bl.a.: trinløs justering til indstilling af formalingsgrad, digital LED display og shottæller, Grind-on-demand (fuldstændig nymalet kaffe til hver servering), elektronisk ventilation og meget mere. Fra de større kværne til de mindre kværne er tiden pr. shot 4-10 sekunder. Dermed er der mulighed for hurtigt og effektivt at lave mange shots på kort tid. 

Kværne i stilrent design fra Mazzer

Mazzers smukke kværne er udført i et stilfuldt og klassisk design som passer til enhver kaffebar, café eller restaurant. De er alle udført i en flot, helstøbt aluminiumskonstruktion: Italiensk design af højeste kvalitet.

Oplev Mazzer i vores showroom

Kom og besøg os i vores showroom på Frederiksberg – book en tid inden da, så vi er sikre på at kunne vise dig de produkter, du ønsker. Her kan du opleve Mazzer og se vores udvalg af forskellige kværne, så du har mulighed for at træffe den helt rigtige beslutning og finde den Mazzer kværn der passer lige netop til din kaffebar eller café. 

bottom of page