top of page

Professionelle espressomaskiner i udsøgt kvalitet

Skjermbilde 2019-07-09 kl. 14.20.06.png

La Marzocco - maskiner af ypperste kvalitet, håndlavet i Firenze

Hos rRebel tilbyder vi kun det bedste inden for professionelle espressomaskiner. Vi er en stolt importør og distributør af espressomaskiner fra La Marzocco, som håndlaver maskinerne i Italien. Vores professionelle espressomaskiner kan møde alle krav, uanset hvad dit behov er. Har du en travl café med mange gæster og har brug for en arbejdshest af en maskine, som kan producere kvalitetsespresso gang på gang hele dagen? Eller ønsker du at nørde på ekstraktion og præcision uden at gå på kompromis med flot design? Uanset hvad er alle vores professionelle espressomaskiner fra La Marzocco lavet med det formål at lave den perfekte espresso.

Håndlavede professionelle espressomaskiner fra Italien

Hos rRebel leverer vi professionelle espressomaskiner fra det kvalitetssikre mærke La Marzocco. Espressomaskinerne, som er håndlavet i Italien, har et klassisk og stilrent design, som passer til enhver café, kaffebar eller restaurant. Med en professionel espressomaskine fra La Marzocco er du altid sikret et formidabelt værktøj til at kunne lave den perfekte espresso. I deres store portefølje finder du espressomaskiner til ethvert behov, hvad end du ønsker en simpel, elegant maskine som kan levere jævne og konsistente shots gang efter gang i en travl kaffebar, eller du ønsker at nørde ned til den mindste detalje med fokus på ekstraktet i koppen med konfigurationer som ABR, individuelle kedler pr. gruppe og barista lights. Derfor kan vi altid finde den perfekte professionelle espressomaskine til dig og din virksomhed, uanset hvilket behov du har. Hvad end din café og dine baristaer har brug for en smuk og professionel espressomaskine at arbejde med, eller du vil kunne forkæle dine gæster og servere en lækker espresso på din restaurant efter middagen, har vi hos rRebel noget til enhver smag og ethvert behov.

Med en professionel espressomaskine åbner du op for mange muligheder inden for espressobrygning

De håndlavede og professionelle espressomaskiner fra La Marzocco er alle konstrueret i rustfrit stål, har en intuitiv og brugervenlig brugergrænseflade og byder foruden det ikoniske, smukke design på flere forskellige funktioner. Producenten tilbyder en bred vifte af maskinkonfigurationer, som passer til din virksomheds specifikke behov. Med de mere manuelle konfigurationer får baristaen mulighed for at udtrykke sit håndværk gennem fuld kontrol af brygparametrene. Ønskes omvendt en mere automatiseret proces, tilbyder La Marzoccos professionelle espressomaskiner også automatiske konfigurationer, så der kan fokuseres på andre opgaver, mens maskinen leverer ensartede shots. Derudover kommer alle modeller med forskellige tilvalg som cronos keypads, cool touch steamarm, koppevarmer, høje ben, ABR vægte m.m så du kan skabe lige netop den professionelle espressomaskine, der passer bedst til dit behov. De fleste espressomaskiner kan desuden leveres i ønsket farve ved oplysning af ral-kode.

Find det rette tilbehør til din professionelle espressomaskine hos rRebel

Foruden et stort sortiment af professionelle espressomaskiner, er vi hos rRebel også leverandører af andet tilbehør og udstyr. Vi har et bredt udvalg af espressokværne fra de kvalitetssikre mærker Mahlkönig og Mazzer, kaffebryggere fra den pålidelige producent Bunn, tampere fra Puqpress, som er kompatible med Mahlkönig og meget mere. Mangler du  rengøringsprodukter til din professionelle espressomaskine eller espressokværn, kan du gå vores udvalg igennem her. For at skabe den bedst mulige smagsoplevelse med din professionelle espressomaskine, kræver det det rette udstyr og en god vedligeholdelse. Finder du ikke det, du leder efter her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores showroom på Frederiksberg. 

bottom of page