top of page

POURSTEADY.

Poursteady laver kaffen - du serverer den!

Poursteady er en automatiseret håndbrygger, der kombinerer præcisionsbrygning med enestående hastighed og pålidelighed. Poursteady automatiserer trinnene i et perfekt præcisionsbryg. Du vælger hvilken kaffe, bryggeprofil og hvilket bryggeudstyr, du foretrækker – herefter angiver og gemmer du dine egne opskrifter til så mange typer af bryg, som du ønsker. Opskrifterne gemmes på maskinen, som kan tilgås og justeres  via en hjemmeside, og de kan herefter gentages til perfektion med et enkelt tryk. Vandet måles helt ned til det sidste gram, og med ni forskellige hældemønstre tilpasses brygningen nemt til store eller små portioner. Poursteady er smukt konstrueret i rustfrit stål og passer ind i alle kaffebarer.

Med Poursteady kan du nemt tilbyde hele dit kaffesortiment, servere i en enkelt kop eller på dit foretrukne bryggeudstyr (Kinto, Hario, Kalita eller Chemex).

wix27.jpg

Poursteady - Specifikationer

Optil fem præcisionsbryg ad gangen

Vælg mellem 3 eller 5 bryggestationer

Enkel at rengøre

Leveres med en Marco UC4 eller UC10 varmtvandsbeholder

Fås i rustfrit stål eller mat sort

Spar tid med Poursteady, og hav fokus på kunderne

Programmeringen af opskrifter udføres trådløst til bryggestationen. Bryggestationen har stor brugervenlighed, da du kan forberede op til fem bryg samtidig. Poursteady profilbrygger i den passende rækkefølge og giver dig dermed mulighed for at fokusere på det allervigtigste: nemlig kunden. Har du en kaffebar eller café, hvor tempoet ofte er højt, og hvor kvalitet er i fokus, er Poursteady derfor den ideelle maskine. 

Poursteady kan benyttes til alle typer bryggeudstyr

Med Poursteady kan du nemt tilbyde hele dit kaffesortiment og servere i en enkelt kop eller på dit foretrukne bryggeudstyr (Kinto, Hario, Kalita eller Chemex). Poursteady er designet og produceret af dygtige robotingeniører, som har sammensat maskinen med markedets bedste industrikomponenter. Poursteady er lavet på baggrund af innovativ teknologi, som sørger for, at hældemønstrene giver den bedste effekt i hver enkelt kaffekop. 

bottom of page