top of page

Webshop.

Vi tilbyder udstyr og tilbehør til dig, der enten driver restaurant, café eller kaffebar eller til dig, der brænder for god kaffe derhjemme. Her finder du alt fra mindre espressomaskiner og baristaudstyr til termokander og kaffefiltre. Du finder også et bredt udvalg af rengøringsmidler, der er vigtige for at optimere kaffen.

 

Vælg selv, om du vil afhente den på vores showroom på Frederiksberg eller vil have den sendt til din adresse.

 

Der tages forbehold for trykfejl i prislisten, samt for senere pris- og produktændringer.

Espressomaskiner & espressokværne

Professionelle espressomaskiner og kværne fra La Marzocco og Mazzer, der giver dig alt, hvad du behøver for at skabe en espressooplevelse i cafe-kvalitet i dit eget hjem.

Nordic-Linea-Mini-23_Lifestyle-21.jpg

La Marzocco Home

Vi tilbyder et komplet udvalg af innovative og højkvalitetsmaskiner og tilbehør fra La Marzocco Home, designet til at hjælpe dig med at skabe den perfekte kop kaffe derhjemme. Fra espressomaskiner til kværne og tampere, vi har alt hvad du behøver for at brygge kaffe i baristakvalitet lige i dit køkken.

Skjermbilde 2023-08-29 kl. 14.57.06.png

Tilbehør

Uanset om du er en ivrig kaffeentusiast eller en professionel barista, har vi de perfekte værktøjer og tilbehør til at optimere kaffebrygningen.

20220820_Oliver_458.JPG

Rengøringsmidler til kaffeudstyr

Det at holde dit kaffeudstyr rent er nøglen til at sikre, at den kaffe, du brygger, er af højeste kvalitet. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af rengøringsmidler til espressomaskiner og andet kaffeudstyr fra kvalitetsleverandøren Urnex.

urnex-7.jpg

Demoudstyr

Et bredt udvalg af pænt brugt/demo udstyr til fordelagtige priser.

smaller5.jpg
bottom of page