top of page

La Marzocco.

wix6.jpg

Med sin unikke filosofi og særprægede traditioner har La Marzocco været ledende indenfor espressomaskiner siden 1927

rRebel er officiel distributør af og samarbejdspartner med La Marzocco i Danmark. Espressomaskiner fra La Marzocco er berømte for deres uovertrufne kvalitet og holdbarhed samt tidløse design, og er elsket af professionelle baristaer verden over. Med deres unikke filosofi, stærke traditioner og håndlavede italienske design har La Marzocco været førende inden for professionelle espressomaskiner siden 1927.

La Marzocco er ensbetydende med håndlavet italiensk design og konstant kvalitetssikring  

La Marzocco var de første til at introducere en lang række konfigurationer, bl.a. dobbeltkedel-systemet, integrerede PID kontroller, vandcirkulerende gruppehoveder, vægtsystem integreret i spildbrættet (ABR) og nu; Straight In™ Portafilter. Gennem lidenskab, stolte traditioner og i en ufortrøden jagt på kvalitet fortsætter La Marzocco med at skille sig ud fra andre espressomaskineproducenter. Selv i dag bliver hver enkelt maskine håndlavet på bestilling og nøje kvalitetssikret af specialiseret personale. På den måde lever grundlæggeren af La Marzocco Giuseppe Bambi's erfaring og erhvervsmæssige stolthed videre efter mere end 90 år. Vi er stolte af at samarbejde med La Marzocco, og vi siger, som legenden Piero Bambi sagde: "Du kan lære teknik, men du kan kun udvikle din lidenskab gennem ægte engagement, kærlighed, stolthed og respekt for dit arbejde."

Linea Micra

Linea PB

Strada

La Marzocco Swan

Wally Milk

Linea Mini R

Linea Classic S

Linea PBX

Strada S

Vulcano Swift

La Marzocco Pico

Strada X

Vulcano On Demand

Find lige netop den maskine fra La Marzocco, der passer til dit behov

Hos rRebel har vi et stort udvalg af forskellige espressomaskiner fra La Marzocco, og du kan dermed finde lige netop den maskine, der passer til din kaffebar, café eller restaurant og altså dine eller dine baristaers behov. Vores sortiment byder på La Marzocco maskiner med forskellige konfigurationer, men meget af teknologien går igen i hver enkelt maskine. Teknologien bag enhver espressomaskine fra La Marzocco er nemlig kernen i, hvad der får maskinerne til at fungere, som de gør. Når du investerer i en maskine fra La Marzocco, bliver den altid leveret med dobbeltkedelsystem for max ydelse, uanset hvor meget espresso du brygger, eller hvor meget mælk du steamer. Endvidere leveres La Marzoccos topmodeller med mættede grupper og PID-teknologi for uovertruffen temperaturstabilitet samt isolerede kedler for energieffektivitet. De fleste maskiner fra La Marzocco kan leveres i Mechanical Padle (MP) og Automatisk (AV) – nogle enkelte også i Manuel (EE). De er alle nemme at vedligeholde og rengøre og er på den måde både at foretrække for baristaer på kaffebaren, i caféen eller restauranten, og for din virksomhed der ønsker en professionel, smuk og kvalitetssikret espressomaskine.

Få den bedste espresso med La Marzocco

La Marzoccos fokus har altid været at skabe den perfekte espresso. Med sine unikke specifikationer og kreds for den gode smagsoplevelse, giver hver enkelt maskine fra La Marzocco en perfekt espresso – hver gang! Vi har alle forskellige præferencer, og derfor kan mange af maskinerne fra La Marzocco indstilles, så du selv kan styre, hvordan det endelige resultat bliver. Find din næste maskine ved at gå på opdagelse i vores sortiment, eller kom forbi vores showroom på Frederiksberg!

bottom of page