top of page

URNEX.

urnex-7.jpg

Urnex Brands, LLC, blev grundlagt i 1936 for at hjælpe risterierne på Manhattan med at levere udsøgt kaffe til krævende kunder.

I dag er Urnex et verdensomspændende varemærke og vi tilbyder en komplet portefølje af rengøringsprodukter som omfatter alle aspekter af kaffebranchen. Rengøringsmidler til alt fra kværne til fuldautomatiske espressomaskiner; dersom du har et rengøringsbehov, har Urnex løsningen.

Urnex Cafiza rengøring Espressospecialisten

Urnex Cafiza

Cafiza® 900g rengøringspulver er en integreret del af vedligeholdet på espressomaskiner. Fremstillet for maksimal opløselighed og enkelt renhold. Cafiza® er specifikt designet til back-flush processen og effektiv rengøring af gruppehoveder. Anbefales til daglig rengøring af profesionelle espressomaskiner.

BIOCAF.

IMG_4080.jpg

Urnex Biocaf er en serie rengøringsprodukter for dig som ønsker et mindre skadeligt og mere miljøvenligt alternativ.

Biocaf er et nyt mærke af plante- og mineralbaserede rengøringsprodukter fra Urnex. Hvert Biocaf-produkt er omhyggeligt formuleret til at overveje dets miljøpåvirkning under fremstilling, brug og bortskaffelse og grundigt testet for ydeevne i travle caféer og kommercielle omgivelser. Alle ingredienser findes i naturen, er fri for skadelige kemikalier og er sikre at sætte tilbage i miljøet.

Biocaf Cleaning Powder.png

Biocaf Cleaning Powder

Pulveret fjerner kafferester og olier fra gruppehovedet, ventiler og rør. Holder brusehoveder og filtre rene for jævn ekstraktion. Fjerner kaffepletter fra filterkurve og serveringskander. Kan også bruges til at lave en iblødsætningsløsning til rengøring af andet udstyr, dele og tilbehør. Fremstillet af naturlige og biologisk nedbrydelige ingredienser. Indeholder ingen fosfater og er samtidigt lugtfri.

bottom of page