top of page

MAHLKÖNIG.

smaller15.jpg

Traditionsrig i en moderne kontekst

Tyske Mahlkönig er et af de ledende varemærker indenfor professionelle kværne og har dedikeret sig til maling af kaffe i mere end 80 år. De lægger hele deres sjæl i knivbladerne og dets stål, hvilket resulterer i kværne af yderst høj kvalitet. Mahlkönigs tekniske kundskaber i kombination med æstetisk gennemtænkt og funktionelt design giver dig en kværn du vil være glad for i mange år.

E65s GBW

Guatemala

EK Omnia

E80 Supreme

Kvalitet og innovation med Mahlkönigs kaffekværne

Den høje kvalitet af en Mahlkönig kaffekværn sikres bl.a. ved, at hver kværn er produceret ved håndkraft. Det betyder også, at folkene bag Mahlkönig har et konstant øje på produktionen af kaffekværne og sørger for, at enhver Mahlkönig kværn lever op til deres høje standarder. Foruden kvalitet er Mahlkönig kendt for at være enormt innovative, og var bl.a. de første til at introducere “grind-on-demand”-princippet, som er anerkendt verden over. Mahlkönig har bl.a. som vision at skabe et optimalt workflow på caféer og kaffebarer. Derfor er  brandet i tæt kontakt med den internationale kaffeindustri og konstant opdateret på kaffeverdenens behov og tendenser. Med en Mahlkönig kværn er du altså sikret optimale forhold og de bedste betingelser på din kaffebar eller café. 

Find din næste Mahlkönig kværn hos rRebel

Hos rRebel er vi stolte af vores samarbejde med Mahlkönig. Vi har et solidt udvalg af Mahlkönig kaffekværne, så du kan finde en kværn, der opfylder de behov og ønsker, du har. Du kan finde mange forskellige funktioner ved en Mahlkönig kværn, og hver især byder kaffekværnene på særlige komponenter, som eksempelvis lynhurtig kværnehastighed, Grind-by-Weight-teknologi, stillegående motor med aktiv temperaturstyring, trinløst justeringshjul for indstilling af formalingsgrad, ekstrem doseringsnøjagtighed og meget mere. Alle kommer de i et enkelt og stilrent design, som passer til enhver kaffebar eller café. Fælles for samtlige Mahlkönig kværne er, at de er byder på premium teknologi og overlegen funktionalitet, der giver dig og dine kunder på kaffebaren fantastiske kaffe-smagsoplevelser! 

bottom of page