top of page

BUNN.

Wix51.jpg

De fleste af os forbinder måske Bunn med sort kaffe og driftige kaffebryggere og kværne, men Bunn er meget mere end det 

Det startede for mere end 170 år siden, da Jacob Bunn åbnede en dagligvarebutik i Springfield USA, og en ung Abraham Lincoln var en af de første kunder. Dagligvarebutikken voksede hurtigt til Bunn Capitol Wholesale Grocery Company og blev senere administreret af George R. Bunn. I slutningen af 1950'erne grundlagde George en afdeling for drikkevareudstyr og i 1963 blev Bunn-O-Matic Corporation officielt indlemmet som en seperat enhed i firmaet. Selskabet er i dag privat- og familieejet. Arthur "Hy" Bunn har været præsident og administrerende direktør siden 1988, og har stadigvæk overordnet ansvar for det verdensomspændende selskab som hans far grundlagde. I hans tid har BUNN-porteføljen udviklet sig fra udelukkende at fokusere på kaffe til også at inkludere udstyr til espresso, the, juice, filtreret vand og mange andre specialdrikke. BUNN blev grundlagt over fem generationer af familieentreprenører, og er på grund af sit pålidelige udstyr blevet en partner man kan stole på.

Bunn kaffemaskiner – kvalitet og konsistens
Bunn er et seriøst brand, som går op i, at hvert enkelt produkt er designet og/eller gennemtestet i deres hovedkontor og laboratorier i Springfield, Illinois. Dette sikrer innovation og en ekstremt høj standard. Bunn kaffemaskiner er nogle af de mest foretrukne kaffebryggere rundt omkring på kaffebarer, caféer, restauranter, kantiner m.m. verden over. Det skyldes den høje kvalitet, den konsistente bryggeproces samt at Bunn kaffemaskiner er robuste og derfor kan levere velsmagende kaffe i store mængder. Med en Bunn kaffemaskine får du en præcis og konsekvent ekstraktion af kaffen samt en utrolig høj kapacitet, så du kan brygge mange liter kaffe dagen lang. 
 
Find din næste Bunn kaffemaskine hos rRebel.
rRebel er stolt samarbejdspartner med Bunn, og vi tilbyder et bredt udvalg af Bunn kaffemaskiner i forskellige typer og modeller. Fælles for alle Bunn kaffemaskiner er, at de er konstrueret i rustfrit stål, at de er robuste og kan levere lækker filterkaffe – hver dag. Derudover byder modellerne på forskellige funktioner såsom pulsbrygning, bypassfunktion, BrewWISE®, automatisk vandpåfyldning, op til tre bryggeprofiler på samme trykknappanel, fuld bryg/halv bryg funktion og meget mere. Med en Bunn kaffemaskine sikrer du et effektivt flow på din kaffebar, café, i din kantine eller på kontoret, hvor du liter efter liter får brygget fantastisk filterkaffe. 

bottom of page