top of page

PUQPRESS.

Wix53jpg.webp

Det var i 2011, i byen Delft i Nederland, at grundlæggerne bag Puqpress bemærket at kaffebarene havde problemer med tampningen.

Selv om gode baristaer er eksperter i at tampe, er det en udfordring at få flere baristaer til at levere samme tampeteknik gang på gang. Endvidere oplever mange baristaer efterhånden slitage og træthed i håndleddet efter en hel dag med espressobrygning og tampning. Med Puqpress er det nu muligt for baristaer at fokusere på det, de gør bedst: at få alle variablerne i et dejligt bryg helt rigtigt. Målet med Puqpress er at sikre ensartethed i tampingen, uanset hvilken barista, der står bag disken – og så helt uden at baristaerne får ondt i håndleddene.

Puqpress Q1 Q2

Puqpress M5

Puqpress M1 M2

Puqpress M3 Bracket

Puqpress M3

Puqpress M5 Bracket

Hvorfor Puqpress?

Puqpress er den ideelle løsning på travle kaffebarer og caféer, fordi den automatiserer den ellers besværlige tampeproces. Puqpress tampere er kompatible med flere kværne fra Mahlkönig, og er meget enkle at betjene. Pugpress kan nemt justeres, så du opnår et perfekt og konsistent tampetryk hver gang, og så kan den rengøres uden besvær. En tamper fra Puqpress sparer altså både dig og dine baristaer for en masse arbejdstid, alt imens den hjælper med at skabe den perfekte ekstraktion – og dermed det perfekte skud espresso.

Historien bag Puqpress

Det var i 2011, i byen Delft i Holland, at grundlæggerne bag Puqpress bemærkede, at kaffebarerne havde problemer med tampningen. Derfor ønskede Puqpress’ team at gøre det enklere for kaffebarerne – og ikke mindst baristaerne – ved at automatisere processen. Produktionen af den første Puqpress prototype blev derfor sat i gang, og allerede i 2015 lancerede de 3. generation Puqpress, som i dag er tilgængelig i 45 lande verden over.

bottom of page