top of page

TONE SWISS.

TONE blev født med en idé om at højne præcisionen af ​​kaffe- og teudstyr. Ved at samle kaffe- og tespecialister og verdensførende ingeniører fra medicinsk udstyr og luftfartsindustrien skabte TONE verdens første energioptimerede kaffemaskine uden vandtank.

 

Resultatet er udstyr, der giver præcis kontrol over temperatur og vandflow samtidig med, at det bruger 10 gange mindre energi end traditionelt udstyr. Deres mål er at levere produkter, der overgår standarder for ydeevne, brugervenlighed og service.

TONE TOUCH 03

En kraftig kaffemaskine med smart teknologi, der giver dig mulighed for at styre alle parametre under brygningsprocessen - fra volumen og flow til styrke og temperatur. Touch 03 er et selvstændigt bryggesystem uden vandtank, der bruger et innovativt varmeelement, der fjerner behovet for en typisk opvarmningsfase. Brugeren kan således nemt regulere bryggeopskrifter for forskellige typer kaffe ved at justere temperatur, tid og flere andre parametre.

TONE TOUCH 04

TONE Touch 04 er en kaffetrakter som bygger på teknologien til Touch 03 og er nå optimalisert for brygg fra 1 til 4 liter. Touch 04 har fire bryggeknapper som kan programmeres til å utføre to forskjellige funksjoner. Touch 04 er et selvstendig bryggesystem med et innovativt varmeelement som varmer vannet umiddelbart – og resultatet eliminerer behovet for en oppvarmingsfase før, under og etter brygging. 

UDVALGTE FUNKTIONER

01.

Ekstern touch controller 

02.

Fire bryggeknapper 

03.

Tre bryggefaser 

04.

Innovativt varmeelement

05.

Bypass funktion

bottom of page