top of page

Kære barista!

Velkommen til vores showroom i København

rRebel blev etableret i 2015 med det grundlæggende mål at optimere vores kunders kaffe. Som importfirma tilbyder vi nogle af verdens bedste kaffe- og espressomaskiner og er bl.a stolt officiel importør af La Marzocco. Vi har lange, stærke og nære relationer til vores eksisterende kunder og stræber altid efter samme forhold til vores nye kunder. Vores største mission er, at sætte kundens og vores kunders kunder behov først – det har været og vil altid være helt afgørende for vores fremskridt.

alexanderbetak-EspressoSpecialisten - 12.jpg
alexanderbetak-EspressoSpecialisten - 57.jpg

Foruden de nære kunderelationer samt import af professionelle espressomaskiner, tilbyder rRebel også service gennem vores servicesamarbejdspartner, Espresso Technics. De stræber også efter den perfekte kop espresso, omend med servicering og vedligeholdelse af udstyret som deres grundlæggende værktøj.

Har du læst hele vejen hertil, så kan vi nok antage, at du er en lidenskabelig kaffedrikker? Du er måske allerede velsignet med lækre kaffebønner og er begyndt at stille krav til dit kaffeudstyr? Så foreslår vi, at du kontakter os; hvad end det drejer sig om at lære mere om vores produktsortiment, at reparere din maskine eller bare  at tage en uforpligtende snak sammen med os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at optimere din kaffe og at nå nye højder inden for kaffebrygningens kunst. 

Du er velkommen til at aftale en tid på forhånd, så vi har tid til en god – og uafbrudt – kop kaffe med dig :)  

Kontakt

Forespørgsler og generelle henvendelser: works@rrebel.dk

Bogholderi: invoice@rrebel.dk

Mail til faktura: 221bilag1067009@e-conomic.dk

CVR.nr: DK 36937130

Telefon: (+45) 70.70.72.45

Kontor & showroom: Prags Boulevard 49b, 2300 København

Åbningstider: mandag - fredag: 09:00 - 17:00. lørdag - søndag: lukket

bottom of page