top of page

Ønsker du at lease dit nye kaffeudstyr?

rRebel® tilbyder leasing gennem vores samarbejdspartner Nordea Finance. Leasing gennem Nordea Finance har en række fordele og er et rigtig godt alternativ til andre finansieringsformer, såsom lånefinansiering eller at selv skulle stå for egenkapital. Det er fordele, som de fleste virksomheder vil kunne drage nytte af.

 

Fordele ved leasing
  • Op til 100% finansiering

  • Månedsbeløbet gør det enkelt og forudsigeligt

  • Muliggør regelmæssig udskiftning af forældet udstyr til moderne og effektivt kaffeudstyr og professionelle espressomaskiner

  • Giver mulighed for at anskaffe det udstyr, som er nødvendigt i virksomhedens daglige drift og som er med til at skabe indkomst

  • Fordeler omkostningerne over brugstiden og bevarer likviditeten

  • Anskaffelsen belaster ikke investeringsbudgettet – udgiftsføres i sin helhed i driftsbudgettet

  • Fleksibelt. Leasingydelserne kan tilpasses indtægterne, f.eks. ved sæsonsvingninger

  • Mulighed for løbende at anskaffe mere udstyr ved behov, for små justeringer i leasingprisen

 

Leasing er i stigende grad en finansieringsløsning, der appellerer til mange private og offentlige virksomheder – og hvorfor ikke benytte sig af leasing, når det kommer til professionelle espressomaskiner og andet kaffeudstyr? Med et koncept, der til enhver tid kan tilpasses virksomhedens skiftende behov, faciliterer vi en fleksibel investeringsløsning.

 

Har du en nystartet virksomhed?

Der kan være mange opstartsudgifter, når man starter et nyt serveringssted, som f.eks. en kaffebar eller en café. For nogle kan der være for mange investeringsudgifter og omkostninger til, at man kan købe professionelt udstyr af rigtig høj kvalitet. Men med en leasingaftale bliver det muligt for dig at få dit drømme opsæt, uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten. Leasing af professionelle espressomaskiner og kaffeudstyr giver dig dermed de mest optimale og fleksible muligheder for at starte et serveringssted, hvor kvalitet er i højsædet, og hvor du kan servere kaffe ved hjælp af espressomaskiner og kaffeudstyr i verdensklasse. 

Har du spørgsmål til leasing, er du velkommen til at kontakte os for mere information. 

bottom of page