top of page

Købsbetingelser for rRebel A/S

Priser

Alle prislister er angivet i danske kroner ekskl. moms, medmindre andet er angivet. Priser i webshoppen er angivet inklusive moms, medmindre andet er angivet. Forsendelses- og ekspeditionsomkostninger tillægges prisen. Læs mere om dette under afsnittet om forsendelses- og ekspeditionsomkostninger.

 

Vi tager forbehold for tastefejl mv. kan forekomme i prislisterne og i webshoppen. I tilfælde af åbenlys forkert prissætning følger vi bestemmelserne i aftalelovens § 32 første afsnit.

 

Betaling

Betaling i webshoppen sker via vores samarbejdspartner Stripe. Alle oplysninger i forbindelse med køb håndteres af Stripe og vil aldrig være tilgængelige for denne webshop. Vi kan tilbyde fakturabetaling efter aftale.

 

Ordrens gyldighed

En ordre er gyldig, når ordrebekræftelsen er modtaget. Ordrebekræftelse gives per e-mail. Ved at afgive en ordre er det implicit givet, at kunden accepterer at følge vores købsbetingelser. En ordre/ bestilling er gældende indtil varen fortrydes, eller vi skriftligt eller per e-mail annullerer ordren.

 

Levering

Vi behandler og udsender ordrer alle hverdage. Hvis nogle af varerne ikke er på lager, giver vi dig besked. Normal leveringstid er 2-5 hverdage til adresser i Danmark.

 

Forsendelses- og ekspeditionsomkostninger

Prisen på fragt reguleres efter de til enhver tid gældende takster hos vores fragtleverandører. Bestilte varer kan også afhentes gratis på vores showroom i København.

 

Fortrydelsesret

Privatkunder, der køber en vare online, har 14 dages fortrydelsesfrist efter fortrydelsesloven. Varen skal herefter returneres i ubrugt stand, i original emballage og ubeskadiget. Ethvert fald i varens værdi erstattes af køber. Transportomkostningerne tilfalder kunden ved returnering. Fortrydelsesformularen kan findes i linket nederst i denne artikel.

Privatkunders køb i vores lokaler er omfattet af forbrugerkøbeloven, og medfører ikke fortrydelsesret.

 

Reklamation

Reklamation i henhold til forbrugerkøbeloven for privatkunder og købeloven for erhvervskunder.

 

Uafhentede leverancer

Uafhentede varer, som returneres til os, vil blive opbevaret hos os indtil kundens kontakt. Vi aftaler herefter med kunden, hvad vi vil gøre, for at han/ hun kan modtage sin vare(r). Alle ekstra omkostninger for ikke-leverede pakker opkræves hos kunden.

 

Beskyttelse af personlige oplysninger

rRebel arbejder på at beskytte dine fortrolige oplysninger bedst muligt, når du bruger vores tjenester. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Eksterne links:

 

Kontaktinformation

Henvendelser omkring hvilke oplysninger der er registreret, rettelse og sletning kan sendes skriftligt til følgende adresser:

 

works@rrebel.dk

 

rRebel Coffee Works A/S

Smallegade. 40

2000 Frederiksberg

bottom of page