top of page

Linea PB redefinerer teknologien og stilen fra Linea Classic. La Marzoccos industri ikon blev introduceret til specialkaffebranchen for over 20 år siden.

I tillæg til La Marzoccos særegne træk er Linea PB udstyret med en eksklusiv brugergrænseflade som nemmere giver baristaen kontrol over temperatur, bryggevolumen og varmtvandsdosering. Espressomaskinen har en lavere profil, men med en større arbejdsflade er den praktisk uden at forsømme det gode italienske design.

La Marzocco Linea PB

Linea PB - Specifikationer

Konstruktion i rustfrit stål
Brugervenlig og fleksibel grænseflade
To-fire grupper
Større og skarpere trykknapper med O-LED Display
Pulsmåler på vandcirkulationen (kun på AV versioner)
Praktisk design med øget arbejdsflade
Kraftige varmeelementer (High Wattage Elements)
Leveres i Mechanical Paddle (MP) og Automatisk (AV)
Kan leveres med integrerede vægte (Auto Brew Ratio)

Linea PB redefinerer teknologien og stilen fra Linea Classic


La Marzoccos industri-ikon, Linea PB, blev introduceret til specialkaffebranchen for over 20 år siden og har siden da leveret et helt nyt niveau af performance, pålidelighed og håndværk. Linea PB er designet af og opkaldt efter Piero Bambi, som i 1990’erne var en af skaberne bag den oprindelige Linea Classic. Linea PB har med sit nye – og stadig ikoniske – design fået et opdateret udtryk med mere simple linjer, og så er den udstyret med en eksklusiv og intuitiv brugergrænseflade, som gør den til en udsøgt fornøjelse at arbejde med for enhver barista! Linea PB har en lavere profil, men med en større arbejdsflade er den praktisk at anvende, uden at det går ud over det gode italienske design. For at komplementere de stilistiske opdateringer på maskinen, har Linea PB en forbedret levetid på alle komponenter. 


Linea PB – fuld af ny teknologi for bedre performance

I tillæg til La Marzoccos særegne træk, er Linea PB udstyret med en eksklusiv brugergrænseflade som nemmere giver baristaen kontrol over temperatur, bryggevolumen og varmtvandsdosering. Linea PB byder derudover på portafilter og præcisionsfilterkopper (AFP), mættede gruppehoveder (to-fire grupper), hvilket sikrer en uovertruffen termisk stabilitet, digitalt display med intuitiv programmering, som gør det let at justere maskinens parametre, øko-modus som øger energieffektiviteten og meget mere. Linea PB leveres desuden i både Mechanical Paddle (MP) og Automatisk (AV), så du selv kan bestemme, hvor automatiseret maskinen skal være. Linea PB er nem at rengøre med funktionen auto-backflush, som letter rengøringsprocessen, hvilket er med til at effektivisere baristaens kaffebrygning.


Skal din Linea PB være lidt ekstra?

Har du brug for, at din Linea PB kan noget mere? Fortvivl ej, for der er flere tilvalg, du kan gøre, for at få din Linea PB til at passe lige præcis dine eller din kaffebars eller cafés behov. F.eks. byder Linea PB på Auto Brew Ratio, som er et revolutionerende bryggeværktøj med integrerede vægte. Derudover kan du også selv vælge farven på din Linea PB, så du kan få den til at matche resten af din kaffebar.

bottom of page