top of page

E80 Supreme GbW - endelig er den her! Den har en kværnehastighed på 6-7 gr. pr. sekund og håndterer ubesværet høj aktivitet i de travleste kaffebarer.

Med Grind-by-Weight-teknologi vises doseringen i realtid og leverer et stabilt og præcist resultat gang på gang. Med en 88,3 mm vidvinkelskærm er kværnen nem at betjene, da alt er indstillet digitalt, og det giver et godt og simpelt overblik over funktionerne. Kværnen leveres med 80mm flade knive og maler 6-7 gram kaffe i sekundet. Nu behøver du ikke længere dosere på tid eller volumen, med E80 GbW indstiller du den ønskede mængde, og kværnen gør jobbet for dig, uanset hvordan kaffebønnerne opfører sig. E80 GbW har også den patenterede Disc Distant Detection, der giver dig mulighed for at indstille formalingsgraden baseret på den faktiske afstand mellem knivene målt i millimeter.

E80S GbW - Specifikationer

Grind-by-Weight-teknologi med vægtbaseret dosering
80 mm flade knive
Kværner 6-7gr. pr. sekund
Trinløst justeringshjul for indstilling af formalingsgrad
Kraftig motor med aktiv temperaturstyring
Patented Disc Distance Detection (DDD)
3,5" skærm i høj opløsning


E80 Supreme GbW – præcision og hastighed!

Har du en travl café eller kaffebar, hvor det er vigtigt med en kværn af bedste kvalitet, der kværner hurtigt og stabilt? Mahlkönigs professionelle kaffekværn E80 GbW har stor kapacitet, er lynhurtig og præcis, og derfor er den som skabt til kvalitetsbevidste caféer og kaffebarer, der langer mange kopper kaffe over disken hver dag. Mahlkönigs E80 GbW er bygget til at være så lydløs som overhovedet muligt, hvilket gør den til en sand fornøjelse at have stående på den travle kaffebar, hvor der i forvejen ofte er en del støj og snak. 


Med E80 GbW får du et teknologisk vidunder

E80 GbW har selvfølgelig Grind-by-Weight-teknologi, som viser doseringen i realtid og leverer et stabilt og præcist resultat gang på gang. Med en 88,3 mm vidvinkelskærm er kværnen nem at betjene, da alt er indstillet digitalt, og det giver et godt og simpelt overblik over funktionerne. Kværnen leveres med 80 mm flade knive og maler 6-7 gram kaffe i sekundet, hvilket gør den særdeles effektiv, når der skal brygges meget kaffe i løbet af dagen. 


Indstil let din E80 GbW efter ønsket mængde kaffe

Nu behøver du ikke længere dosere på tid eller volumen, for med E80 GbW indstiller du blot den ønskede mængde på kværnens 3,5” skærm – så gør kværnen jobbet for dig, uanset hvordan kaffebønnerne opfører sig! E80 GbW har også den patenterede Disc Distant Detection, der giver dig mulighed for at indstille formalingsgraden baseret på den faktiske afstand mellem knivene målt i millimeter. Til trods for sin rå ydelse, holder E80 GbW lav temperatur, og du er altid sikret en optimal ekstraktion for den bedste smagsoplevelse! bottom of page