top of page

Mahlkönig EK43 er blevet et ikon og en referencekværn i specialkaffeindustrien, siden Matt Perger vandt World Brewers Cup Championship i 2012 med netop denne kværn.

EK43 er den perfekte kaffekværn for dig som vil reducere «fines» og ønsker en særdeles jævnt malet kaffe. Kværnens robuste konstruktion og høje ydelse gør den egnet for serveringssteder og kafferisterier med en kompromisløs tilnærming til kvalitet.

EK43 - Specifikationer

98 mm flade knive
Kværner gennemsnitlig 1400g pr. minut
Konstruktion i rustfrit stål
Trinløst justeringshjul for indstilling af formalingsgrad


Mahlkönig EK43 – høj ydelse og robust konstruktion

Mahlkönig EK43 er symbolet på ekstremt høj kvalitet, og er blevet et ikon og en referencekværn i specialkaffeindustrien, siden Matt Perger vandt World Brewers Cup Championship i 2012 med netop denne kværn. Selvom EK43 designmæssigt er en ældre kværn, er den altså stadig utrolig populær – bl.a. på grund af dens fantastiske ydeevne, robusthed og nemme indstillingsmuligheder. EK43 er nemlig enormt let at indstille præcist pga. sit trinløse drejehjul, og du kan dermed sørge for den helt rette formalingsgrad.


Ekstremt høj ekstraktion med EK43

EK43 er den perfekte kaffekværn for dig som ønsker en særdeles jævnt malet kaffe. EK43 har nemlig 98 mm flade knive, som reducerer «fines» (meget små kaffepartikler), der øger ekstraktionen af kaffens værdifulde aroma. Dette gør den eminent, til når der skal brygges kaffe – særligt sort kaffe – og sørger helt generelt for en vidunderlig smagsoplevelse. Kværnens robuste konstruktion og høje ydelse gør den yderst velegnet for serveringssteder og kafferisterier med en kompromisløs tilgang til kvalitet.


Vælg selv knivene og farven på din Mahlkönig EK43

Selvom EK43 er en allround grinder, er der stadig tænkt i forskellige løsninger. For at give dig de bedste muligheder for at få en kværn, der er tilpasset lige netop din kaffebars behov, kan du nemlig selv vælge knivene på din EK43. Kværnen kan bestilles med specialknive i form af enten Regular, Espresso eller Turkish –  sidstnævnte er knive specielt fremstillet til meget fin formalingsgrad. Du kan desuden selv vælge farven på din Mahlkönig EK43, så længe du angiver en RAL-kode. Det giver dig dermed  muligheden for at få en kværn, som yder optimalt efter behovene på din kaffebar, og som vil være en tro følgesvend i mange år frem.

bottom of page