top of page

Puqpress M3 er kompatibel med Mahlkönig E65s og e65s GBW.

Puqpress M3 automatisk tamper øger ikke bare effektiviteten i kaffebaren, men sørger også for at baristaene går hjem efter en lang dag uden smerter i håndledene. En af de vanligste arbejdsskader hos en barista er nemlig ødelagte håndled. Repetetive bevægelser hele dagen, og da særlig tamping, bidrager til skaden.

Puqpress M3 - Specifikationer

Konsistent tryk
Helt lige tamping
Sømløs pasform til portafilter
Håndfri drift
Justerbart tampetryk optil 30kg
Tilgængelig i 53.0mm - 58.3mm
Jævn tampecyklus
Fuld kontrol - trin på 1kg
Non-stick belæg på stemplet
Bundløs portafilter kompatibilitet
Trinløs justering af holder

Puqpress M3 er kompatibel med de nye superkværne fra Mahlkönig, E65s og E65s GBW


Mangler du en effektiv og fuldautomatisk tamper som er kompatibel med Mahlkönig E65s og E65s GBW? Puqpress M3 er den perfekte løsning! Den giver dig lige præcis den tampe-profil, du ønsker, og så sparer den dig samtidig for en masse dyrebar arbejdstid.


Smarte funktioner med Puqpress M3 gør kaffebrygning til en leg

Puqpress M3 er let at benytte. Espressokværnen stilles helt enkelt ovenpå Puqpress M3, som er designet således, at kværnen holdes sikkert på plads. Dette gør, at du sparer en masse dyrebar tid på selv at skulle stå og tampe. Tampetrykket kan meget let justeres på displayet, og du kan derfor nemt tilpasse Puqpress M3 til det tryk, du bedst kan lide. Så kører den helt automatisk herefter. Der findes desuden en knap på displayet, som sørger for, at du kan sænke tamper-basen, når du skal rengøre din Puqpress M3.


Puqpress M3 er designet til at kunne tampe MANGE gange!

Skal din Puqpress M3 kunne tampe en million gange? Intet problem. Din Puqpress M3 kommer altid med en garanti på 2 år. Og det er altså både hvis den skal kunne tampe 10.000 gange eller en million gange!

bottom of page