top of page

Puqpress M5 er kompatibel med Mahlkönig E80s og E80 GBW.

Puqpress M5 automatisk tamper øger ikke bare effektiviteten i kaffebaren, men sørger også for at baristaene går hjem efter en lang dag uden smerter i håndledene. En af de vanligste arbejdsskader hos en barista er nemlig ødelagte håndled. Repetetive bevægelser hele dagen, og da særlig tamping, bidrager til skaden.

Puqpress M5 - Specifikationer

Konsistent tryk
Helt lige tamping
Sømløs pasform til portafilter
Håndfri drift
Justerbart tampetryk optil 30kg
Tilgængelig i 53.0mm - 58.3mm
Jævn tampecyklus
Fuld kontrol - trin på 1kg
Non-stick belæg på stemplet
Bundløs portafilter kompatibilitet
Trinløs justering af holde

Puqpress M5 er kompatibel med de nye superkværne fra Mahlkönig, E80s og E80 GBW


Leder du efter en fuldautomatisk og supereffektiv tamper, der er kompatibel med Mahlkönigs superkværne E80 Supreme og E80 GBW? I så fald er Puqpress M5 den helt perfekte løsning! Den er nemlig designet til at holde lige netop E80s og E80 GBW sikkert på plads, samtidig med at den sparer dig for dyrebar plads på arbejdsbænken.


Konsistent og justerbart tampetryk med Puqpress M5

Puqpress M5 er super let at benytte og kan bruges af alle på kaffebaren. Tampetrykket justeres enkelt på displayet, og du kan dermed tilpasse Puqpress M5 til et konsistent tryk, så det passer lige netop til dine ønsker til det tryk, du selv bedst kan lide. Derudover sparer Puqpress M5 dig for en masse arbejdstid, idet den byder på håndfri drift. Du skal altså ikke selv stå og tampe, men kan lade din Pupress M5 klare det automatisk for dig. Puqpress M5 er desuden enormt let at rengøre – der findes en knap på displayet, du kan trykke på, som sænker tamper-basen ved rengøring. Derudover har tamperen en non-stick finish, som sørger for, at der sjældent sidder kaffe tilbage på den efter brug.


Ligesom enhver anden tamper fra Puqpress, er M5 designet til at tampe utallige gange

På grund af den gode kvalitet, kan din Puqpress M5 tampe et utal af gange! Den har altså en ekstremt god holdbarhed, og du kan dermed få glæde af et konsistent tampetryk og en tidsbesparende ekstra-funktion til din espressokværn i mange år frem!

bottom of page