top of page

Puqpress tamper helt jævnt og præcist, uden at belaste baristaen.

Med Puqpress Q1 / Q2 får du en automatisk tamper, der tamper helt jævnt og præcist, uden at belaste baristaen. Det er altså den perfekte følgesvend på den travle kaffebar, hvor der langes mange kopper kaffe over disken. Med Puqpress Q1 / Q2 får du den nye non-stick tamper finish, som gør, at der næsten ikke sidder kaffe tilbage på din tamper, når du har brugt den.

Puqpress Q1 / Q2 - Specifikationer

Konsistent tryk
Helt lige tamping
Sømløs pasform til portafilter
Håndfri drift
Justerbart tampetryk optil 30kg
Tilgængelig i 53.0mm - 58.3mm
Jævn tampecyklus
Fuld kontrol - trin på 1kg
Non-stick belæg på tamperbase (Q2)
Bundløs portafilter kompatibilitet
Trinløs justering af holder

Pupress Q1 og Q2 tamper næsten uendeligt

Når du investerer i en Puqpress Q1 til din kaffebar, kommer den med 2 års garanti eller et løfte om at kunne tampe op til 200.000 gange, mens din Q2 nemt kan tampe op til 1 million gange. Du får altså en stabil og virkelig god tamper af højeste kvalitet. Pga. den innovative udvikling af Puqpress Q1 / Q2 kan den tampe fuldstændig fladt, hvilket sikrer mindre spild af kaffe samt en perfekt ekstraktion i koppen.

Giv baristaen en tiltrængt pause med Puqpress Q1 / Q2

Den automatiske tamper øger ikke bare effektiviteten i kaffebaren, men sørger også for at baristaerne går hjem efter en lang dag uden smerter i håndleddet. En af de mest typiske arbejdsskader hos en barista er nemlig ødelagte håndled. Repetitive bevægelser hele dagen, herunder i særdeleshed tampning, bidrager til sådanne skader. Men med Puqpress Q1 / Q2 sikrer du, at baristaerne kan få en tiltrængt pause fra tampningen og i stedet bruge tiden på at brygge den perfekte kop kaffe til kaffebarens gæster.

bottom of page