top of page

La Marzocco

Med sin unikke filosofi, særprægede traditioner og håndlavede italienske design har La Marzocco været ledende indenfor espressomaskiner siden 1927.

Espressospecialisten er officiel distributør af og samarbejdspartner med La Marzocco i Danmark. Espressomaskiner fra La Marzocco er berømte for deres uovertrufne kvalitet og holdbarhed samt tidløse design, og er elsket af professionelle baristaer verden over. Med deres unikke filosofi, stærke traditioner og håndlavede italienske design har La Marzocco været førende inden for professionelle espressomaskiner siden 1927.

La Marzocco var de første til at introducere dobbeltkedel-systemet, integrerede PID kontroller, vandcirkulerende gruppehoveder, vægtsystem integreret i spildbrættet (ABR) og nu; Straight In™ Portafilter. Gennem lidenskab, stolte traditioner og i en ufortrøden jagt på kvalitet fortsætter selskabet med at skille sig ud fra andre espressomaskineproducenter. Selv i dag bliver hver enkelt maskine håndlavet på bestilling og nøje kvalitetssikret af specialiseret personale. På den måde lever grundlæggeren af La Marzocco, Giuseppe Bambi's, erfaring og erhvervsmæssige stolthed videre efter mere end 90 år. Vi er stolte af at samarbejde med La Marzocco, og vi siger, som legenden Piero Bambi sagde: "Du kan lære teknik, men du kan kun udvikle din lidenskab gennem ægte engagement, kærlighed, stolthed og respekt for dit arbejde".

 

 

Skinnende sko

Læs mere

Minimalisme

Les mer

Sitrondetox

Les mer
bottom of page