top of page

La Marzocco Swift Mini


La Marzocco har specialiseret sig i produktion af espressomaskiner siden 1927 og er efter vår mening den ypperste producent inden for faget. De sidste ti år har La Marzocco ovenikøbet arbejdet på et kværn-projekt, som de stolt fremviste på den internationale kaffescene i oktober 2019. En kværn for hjemme baristaen, som La Marzocco har udviklet og produceret helt på egenhånd.

Swift Mini forenkler og effektiviserer selve espresso processen. Den maler, doserer og tamper en enkelt eller dobbelt espresso, uden at spilde. Swift Mini er kompatibel med alle La Marzocco Home-maskiner. Desuden fungerer Swift Mini også som en standard kværn. Det gør det muligt at kværne for enkel og dobbel espresso, eller for filterbryg.


Ved at integrere maling, dosering og stampning i en og samme kværn, får alle muligheden til at lave dejlig kaffe med minimal træning. Swift Mini kværner kaffen samtidig som der stampes med et konsekvent tryk, til den ønskede mængde er kommet i portafilteret. Med nogle enkle indstillinger er det også nemt at gå fra espressomalet kaffe til filtermalet kaffe.

Comments


bottom of page