top of page

Sig hej til Pico!

Opdateret: 24. maj

La Marzoccos nye espressokværn til hjemmet er her, og den hedder Pico! Den er både stilfuld, kompakt og rigtig god – et sandt løft fra deres tidligere espressokværn til hjemmet, som var et samarbejde mellem La Marzocco og Mazzer.  


La Marzocco Pico og La Marzocco Linea Micra

Der er flere ting, du skal overveje, når du skal købe en espressokværn til din espressomaskine. Vi er allesammen forskellige, og nogle mener at en stille kværn er vigtigst, andre ser på kværnens formalingshastighed eller kapacitet. I dette blogindlæg tænkte vi, at vi ville fortælle lidt mere om Pico, og hvorfor vi synes, den er så god. Forhåbentlig kan det vejlede dig i, hvad du skal tænke på, næste gang du vælger din espressokværn. 

 

Pico er designet til at følge linjerne og formerne på Linea Micra og Linea Mini, og der er taget stort hensyn til, at den nemt skal passe ind på køkkenbordet derhjemme. Pico'en har et 39 millimeter konisk knivsæt, der kværner omkring 18 gram espresso på 10 sekunder, hvilket er meget hurtigt for så lille en kværn. En anden ting, der er unik, og som vi og mange andre har savnet er en hjemmekværn, der ikke larmer så meget. Pico har en støjdæmpende funktion og en børsteløs induktionsmotor til at drive knivsættet, hvilket gør denne kværn meget lydløs. Picos grind-by-time-funktion aktiveres med et tryk ved portafilterholderen, og du kan nemt programmere forskellige kværntider ved hjælp af knapperne foran på kværnen. 

 

Udover at Pico kan klassificeres som en stille kværn, kan vi også sige, at der er tale om en hjemmekværn med meget lidt kaffespild, hvilket også har været savnet. Picos lige malebane er designet til at minimere statisk elektricitet og retention for doseringsnøjagtighed, hvilket i høj grad reducerer kaffespild. Det gør det også meget nemmere at holde rent omkring kaffestationen hjemme i køkkenet. 

 

Ønsker du at justere formalingsgraden, kan du nemt gøre det ved hjælp af et justeringshjul med mikrotrin. For at opsummere Picos egenskaber er den støjsvag, hurtig og producerer meget lidt kaffespild. Tre funktioner vi synes er vigtige i en espressokværn til hjemmet. Godt gået La Marzocco, vi har længtes efter en kværn som Pico. 


La Marzocco Pico hos rRebel Denmark

Pico er tilgængelig i sort eller hvid, og du kan finde den i vores webshop. Og ønsker du at teste den, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom. 

 

Vi ses, 

rRebels 

Commentaires


bottom of page