top of page

rRebel ved Nordic Coffee Fest

Opdateret: 24. maj

Glade, lidt trætte og fyldt med inspiration, er følelsen vi sidder med efter en tredages festival. Præcis som det skal være. Tak Göteborg for en utrolig hyggelig kaffeweekend.


La Marzocco og rRebel Denmark ved NCF 2024

Hej La Marzocco!


For ca. fire uger siden tog rRebel Skandinavien til sit første fællesarrangement. Det var blevet tid til Nordic Coffee Fests første skandinaviske festival.

 

Efter måneders planlægning var det endelig blevet tid til at pakke lastbilen og køre til Göteborg for at mødes med branchevenner og kaffeentusiaster i weekenden.


La Marzocco Strada X, La Marzocco Swan og Tone 03

To dage fyldt med spændende foredrag, god kaffe og møder med passionerede venner. I vores "bod", som vi vælger at kalde det i stedet for en stand, som kan give associationer om en kedelig messe (for det var alt andet end kedeligt), havde vi bygget tre stationer.


En station med en 3-gruppers La Marzocco Strada X, en La Marzocco Swan espressokværn og en Tone Touch 03 præcisionsbrygger. Her inviterede vi til True Artisan Café, hvor risterier fra Norge, Sverige og Danmark kunne brygge og fortælle om deres kaffe.


True Artisan Café 🤍


Vi havde også et lille laboratorium, hvor vi viste Stronghold, som er en fuldt elektrisk kafferister. Vægt, refraktometer og kaffeanalyseværktøj fra DiFluid. Og til sidst EK Omnia, Mahlkönigs seneste opdatering til den ikoniske EK43-serie.


Hej Johannes!


Vores tredje station var til hjemmeentusiasten. Her stod den nye Linea Mini R og Linea Micra med Pico kværne og andet barista tilbehør. På denne station inviterede vi også til baristakurser, som vores kursusleder Julian afholdte under hele festivalen.


rRebel Home Barista Class med Julian fra rRebel Academy


Da dørene slog op til festivalen lørdag, var køen lang udenfor og hurtigt blev hele Eriksbergshallen fyldt med kaffefolk. I løbet af to dage var det fyldt med dejlige møder, ny viden og god kaffe. Fredag ​​var alle samlet på FolkGbg, hvor vi drak vin og startede festivalweekenden. Og lørdag aften var det Barista League som er en fest eller baristakonkurrence, det kommer an på, hvordan man ser på det!Tak til hele Nordic Coffee Fest-teamet for at lykkedes med at skabe en festival, hvor den skandinaviske kaffebranche samledes. Noget vi længtes efter. Og tak for omhyggelig detaljeplanlægning, der gjorde udstilling let og sjovt. Og endelig tak for at have skabt en festival, der blev værdsat af både branchen og kaffeentusiaster.

 

Vi ses igen næste år.

rRebels

Commentaires


bottom of page