top of page

Velkommen til vores nye showroom på Smallegade!

Siden 2015 har Espressospecialisten haft kontorer ude ved Prøvestensbroen, men efter 4 gode år der begyndte vi at lede efter nye lokaler i den centrale del af København. Med tæt kundekontakt og åbenhed som to af vores vigtigste hjørnestene, blev de hyggelige og åbne lokaler på gadeplan i Smallegade et perfekt match! Efter 3 måneder med renovering, kunne vi endelig åbne dørene i december 2019.

Smallegade er en gade med meget historie, og fremstår i dag som en travl handelsgade i hjertet af Frederiksberg. Lokalerne ligger meget centralt og tæt på flere af vores kunder, noget som giver os muligheden til at hurtigt komme ud på service eller besøg. Showroomet er desuden tilgængeligt for alle vores kunder og leverandører for workshops og møder i det omfang de har lyst til at bruge dem.

I showroomet har vi også flere af vores La Marzocco espressomaskine og andet udstyr udstillet, som du kan komme forbi at teste inden du bestemmer dig for hvilken maskine eller hvilket udstyr som passer netop dig og dine behov. Vi opfordrer ellers også alle til at kigge forbi os for en uforpligtende samtale over en dejlig kop kaffe.


Velkommen!

댓글


bottom of page