top of page

Byd velkommen til Brew-by-Weight!

Opdateret: 24. maj

Brew-by-Weight er en helt ny vægt, som automatisk stopper med at brygge din espresso, når du har fået den rigtige mængde kaffe i koppen. Produktet er et unikt samarbejde mellem Acaia og La Marzocco Home. Sammen har de skabt en helt ny vægt på markedet med udgangspunkt i præcision og bekvemmelighed, som gør, at din kaffeoplevelse derhjemme bliver endnu bedre.

Brew-By-Weight Acaia vægt

Brew-by-Weight er designet til Linea Mini. Du indstiller din ønskede mængde kaffe, og så er det bare at begynde at brygge - resten af arbejdet klarer espressomaskinen og vægten nemlig sammen.


Brew-by-Weight er lavet med Acaia Weighing Technology og er den perfekte følgesvend til din Linea Mini. Espressomaskinen og vægten kommunikerer med hinanden, hvilket gør, at maskinen stopper med espressobrygningen, når vægten vurderer, at den rette mængde espresso er blevet brygget.


Vægten er ikke en opdateret udgave af Acaia Lunar, men et separat produkt.

Brew-By-Weight-firmware kan ikke sluttes til Acaia Lunar eller Lunar 2021. Samarbejdet og espressomaskinens kompabilitetsevne udgives og håndteres eksklusivt af La Marzocco.


Brew-by-Weight er designet til Linea Mini


Nu er vægten endelig blevet en del af rRebels sortiment, og den er udstillet og klar til at blive brugt i vores showroom. Og vil du bestille den nu, kan du finde den i vores webshop.


Funktioner:


Ufølsom: Vægten og espressomaskinen ignorerer unormale aflæsninger, såsom når kopperne lægges ned eller vægten går tabt under brygningsprocessen.


Vandtæt: Produktet er lavet til at modstå spild, hvilket sikrer holdbarhed i alle kaffemiljøer.


Hurtig og stabil respons: Få præcise målinger hurtigt med en opløsning på 0,1g.


Indbygget timer: Overvåg din bryggetid for præcise resultater gang på gang.


Genopladeligt batteri: USB-C genopladeligt batteri sikrer langtidsbrug.


Holdbar aluminiumskrop: En førsteklasseskonstruktion, der er lige så smuk, som den er robust.


Løft din espressobrygning med Acaia Brew-by-Weight-vægten


Har du flere spørgsmål eller tanker om Brew-by-Weight, er du altid velkommen til at give lyd og kontakte os. Vi er klar til at besvare alle dine kaffespørgsmål.


Vi snakkes,


rRebels.

Comments


bottom of page