top of page

Hils på La Marzocco Linea Micra!

Linea Micra er det nyeste medlem af La Marzocco Home familien, og er den første La Marzocco espressomaskine, der er designet til dedikeret hjemmebrug. For at kunne imødekomme en espressomaskine til brug i hjemmet, har La Marzocco lavet deres mindste espressomaskine til dato, uden at gå på kompromis med deres kerneværdier – kvalitet, ydelse og pålidelighed.

La Marzocco Linea Micra Espressospecialisten
Linea Micra løfter ethvert køkken til café-standard.

Det bedste håndværk.

Siden 1927 har La Marzocco produceret espressomaskiner, som er håndlavet i Firenze i Italien. La Marzocco fortsætter med at være ledende brand inden for både design og innovation i kaffebranchen. Alle produkterne, inklusive de nyeste La Marzocco Home modeller som er designet til forbrugerne, er håndlavet og eksporteret til mere end 100 lande. Espressomaskinerne står altid i centrum på flere af de fineste kaffebarer og restauranter samt i private hjem og køkkener rundt om i verden.


Endelig er Linea Micra her!

Vi har glædet os til i dag at kunne annoncere lanceringen af en ny espressomaskine designet til at bringe kaffen hjem: Linea Micra. Linea Micra er den første La Marzocco espressomaskine designet til dedikeret hjemmebrug. For at kunne imødekomme en espressomaskine til brug i hjemmet, har La Marzocco lavet deres mindste espressomaskine til dato, uden at gå på kompromis med kvalitet, ydelse og pålidelighed. Linea Micra er designet som en mindre version af Linea Classic S og kombinerer sine dynamiske funktioner i et mindre format, der lader dig udforske espressoens verden.


Linea Micra er håndlavet af de samme komponenter, som er brugt i La Marzoccos kommercielle maskiner, for at sikre den samme holdbarhed og driftssikkerhed som moderskibet, Linea Classic S, er kendt for.


Lad os kigge nærmere på Linea Micras’ forskellige farver.

Espressomaskinen leveres i rustfrit stål, sort, lyseblå, rød, hvid, sølv og gul, for at matche din personlige stil.


Tekniske specifikationer hos Linea Micra

Linea Micra har dobbelte kedler i rustfrit stål; én dedikeret til mælkesteaming og én dedikeret til kaffebrygning – begge med en PID-temperaturkontrol. De dobbelte tanke tillader en nøjagtig temperaturkontrol over kaffekedlen samt steam af højeste kvalitet, der kan lave det lækreste mælkeskum.


Trykket skabes ved hjælp af en roterende vingepumpe af samme type som den, der bruges i espressomaskiner på caféer verden over. Denne robuste pumpe producerer lige netop det jævne og konsekvente tryk, der kræves for at kunne brygge en fantastisk espresso.


La Marzocco Linea Micra Espressospecialisten
Linea Micra fylder ikke så meget, og samtidig tilbyder den en hurtig opvarmningstid på kun 5 minutter.

Derudover har Linea Micra et konvertibelt portafilter – det første af sin slags. Det konvertible portafilter gør, at hjemmebaristaen kan bytte mellem enkelt, dobbelt eller naked portafilter med bare én enkelt enhed.


Linea Micra fylder ikke så meget, og samtidig tilbyder den en hurtig opvarmningstid på kun 5 minutter. Dermed kan dit køkken, uanset størrelse, meget nemt hæves til caféstatus. Tilkobling via La Marzocco Home App gør det nemt at kontrollere temperaturen, bryggeparametrene og hjælper til energibesparende planlægning. Rene linjer og velkendt charme i en kompakt og brugervenlig form. Linea Micra er en hjemmemaskine, som er tro mod La Marzoccos arv.


Linea Micra har alle værktøjerne, du har brug for, når du skal nyde en espresso af cafékvalitet derhjemme.Tekniske specifikationer:

 • Dobbelte kedler

Separate kedler optimerer espressobrygningen og steamproduktionen.

 • Integreret gruppehoved

En kombineret brygkedel og bryg gruppe sikrer termisk stabilitet.

 • Varmtvandstud

Det er nemt og hurtigt at skylle portafilteret mellem shots med en praktisk, separat tud til varmtvand.

 • Forvarmningssystem

Øger produktiviteten og stabiliteten. Vandet forvarmes inden vandet kommer ind i tanken.

 • Indvendig pumpe

Selvstændig pumpe uden at gå på kompromis med ydelsen.

 • PID

Elektronisk kontrol af bryggetemperatur.

 • Letfyldt vandreservoir

En selvstændig 2-liters vandbeholder med nem adgang gør fast vandtilslutning af din maskine valgfrit.

 • Baristalys

LED belysning gør at du altid kan have fokus på ekstraktionen.

 • Isoleret steamarm

Kraftig steam og kølig at røre ved. Et helt nyt steamarm-design der gør steaming af mælk til en leg.

 • La Marzocco Home App kompatibel

Få hurtig adgang til mange forskellige funktioner via La Marzocco Home-appen. Baristalys

LED belysning gør at du altid kan have fokus på ekstraktionen.

 • Drypbakke

En magnetisk drypbakke som er stabil, men samtidigt nem at skille ad, holder din bordplade ren.

 • Forbrygning

Justerbare start/stop tider for forbrygning.Læs mere om La Marzocco Linea Micra her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en Linea Micra.

bottom of page