top of page

Auto Brew Ratio - præcision i koppen


Med Auto Brew Ratio får du altid nøjagtig mængde færdigbrygget espresso i koppen, ved at programmere efter vægt i stedet for mængde. Se bryggetid i sekunder, og vægt i gram på displayet mens du brygger - et flot læringsværktøj ved oplæring af nye baristaer. Auto Brew Ratio giver dig nemlig muligheden til at forhåndsindstille mængdeforholdet i opskriften. Maskinen måler vægten på indholdet i bajonetten og udregner den ønskede mængde færdigbrygget espresso med udgangspunkt i den forhåndsindstillede bryggeratio. Vi tilbyder Auto Brew Ratio på modellerne Linea PB og KB90 fra La Marzocco.Auto Brew Ratio bruger præcisionsvægte som er bygget ind under hver gruppe i espressomaskinens elektroniske system, som resulterer i et jævnt resultat hver eneste gang ved at give dig fuld kontrol over bryggemassen.

Auto Brew Ratio har to forskellige bryggeindstillinger: Mass Mode og Ratio Mode.


Mass Mode:

I Mass Mode programmerer baristaen den ønskede bryggemængde på gruppen. Derefter aktiveres gruppen ved at vælge en af de programmerede brygge-knapper. Når ønsket bryggemængde er opnået, vil maskinen automatisk stoppe bryggeprocessen.

Ratio Mode:

Når man bruger Ratio Mode, programmerer baristaen det ønskede bryggeforholdet på maskinen. Indtast bajonettens vægt uden kaffe. Når man forbereder brygget, placeres bajonetten, med espresso i, på drypbakken og maskinen vil veje mængden espresso. Efterfølgende aktiveres brygge cyklussen ved at vælge en af de programmerede brygge-knapper. I Ratio Mode vil brygget stoppe når det korrekte bryggeforhold er opnået.


Mærk: Figurerne ovenfor er beregnet udefra et dobbelt filter med 17g espresso.

Comentários


bottom of page