top of page

Den nye Linea Mini R er her! Her er alt, hvad du behøver at vide.

Opdateret: 11. jun.

La Marzoccos klassiske Linea Mini espressomaskine har fået en opdatering.

Espressostation med Linea Mini, Pico espressokværn og bankboks i valnød.

På Valentinsdag kl. 12.00 udgav La Marzocco en ny opdateret version. En opdatering både indvendigt og udvendigt.


Dette er en espressomaskine, som vil være en følgesvend i mange år. Tag den med til sommerhuset for den perfekte espresso, eller læg den i bagagerummet i dit folkevognsrugbrød til kaffecocktails om sommeren. Med Linea Mini R er alt muligt, og den passer ind overalt. I køkkenet, på kontoret eller til mindre steder, såsom en vinbar eller til arrangementer og udflugter. Dette er La Marzoccos mest alsidige espressomaskine til dato, og det er en maskine, du kan stole på.


Spejlblankt gruppehoved til espressomaskine

Maskinen har fået nogle nye opdaterede funktioner, som vi tænkte, vi ville gennemgå sammen med dig.

 

Her kan du læse alt, hvad du behøver at vide om Linea Mini R.


Indholdsfortegnelse:


Design


Linea Mini R har fået et nyt look. Den har fået de samme linjer som ses på Linea Classic S, Linea Micra og også Pico. Designet er fra La Marzoccos egen produktdesigner, Stefano Della Pietra, og udtrykket kaldes Della Pietra æstetikken.


Portafilteret


Tuden på portafilteret er i sort plast i stedet for metal. Et plast af høj kvalitet, som selvfølgelig er fødevaresikkert. At det er lavet af plast gør det nemt at skifte til et naked portafilter med et enkelt klik, hvis du ønsker det. Det er også meget nemmere at rengøre portafilteret på en hurtig og nem måde, uden at der forbliver vand tilbage i portafilteret. Plast lagrer heller ikke varme på samme måde, som metal gør, hvilket betyder, at du hurtigere kan komme i gang med at brygge din morgenkaffe vel vidende om, at al varmen bliver i koppen.


Varmeisoleret


Mini R har selvfølgelig en cool touch steamarm, men modsat sin forgænger er selve steamtippen yderst på steamarmen nu også isoleret. Hele maskinen har desuden en bedre isoleringsevne, hvilket betyder, at du ikke brænder dig overalt, hvor du rører ved maskinen, når den er i brug.


Shot timer


Linea Mini R har en indbygget shot timer, der sidder lige over bryggehåndtaget, så du nemt og præcist kan følge med i ekstraktionstiden i din espressobrygning.

Portafilter på gruppelåg til espressomaskine

 

Flush funktions


Ved hurtigt at trække bryggehåndtaget frem og tilbage igangsættes et automatisk flush af gruppen, så du er klar til at brygge en ny espresso med det samme.

 

Bryggetryk

Fladjernsskrue i kopvarmeren

Ønsker du at ændre bryggetrykket, er dette nu meget nemmere end før. Skruen til dette formål sidder nu på selve kopvarmeren til højre. Du behøver dermed ikke længere at åbne maskinen for at ændre på bryggetrykket.

 

Pre-infusion system

Displayet på espressomaskinen viser 1,8 sekunder.

Et helt nyt pre-infusion system med to ventiler tilbyder skånsom mætning af kaffepucken og en selvrensende flow restrictor.

 

Standby tilstand


Maskinen slukker automatisk efter en forudindstillet tid, når den ikke har været brugt.

 

Med Linea Mini er alt muligt


Fornemmelsen, når du rører ved og bruger Linea Mini R er skøn. Bryggehåndtaget, steam håndtaget, steamarmen, alle dele har en modstand og en mat finish, der føles både luksuriøs og behagelig at arbejde med.

 

Er du nysgerrig efter at teste Linea Mini R? Så er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom på Amager. Maskinen er tændt og klar til at blive brygget på. Og hvis du vil læse mere, kan du finde alle oplysningerne her.

 

Vi ses

rRebels

コメント


bottom of page