top of page

Espressokværne til hjemmebrug

Opdateret: 27. maj


Planlægger du at købe en espressomaskine til hjemmet, har du også brug for en espressokværn. Ved at have din egen kværn vil du altid få friskmalede bønner – noget som hæver kvaliteten på espressoen du skal brygge. At vælge en espressokværn af høj kvalitet er afgørende for slutresultatet på espressoen. Allervigtigste er at kværnen klarer at male kaffen fint nok. Det er mange af hjemmekværnene på markedet som ikke klarer det, og dersom du har for grovmalet kaffe vil du sandsynligvis ikke opnå det resultat du ønsker. Jævn og konsistent maling af espressobønnerne er også vigtige faktorer for god espresso.


Vi anbefaler i hovedsag fire forskellige espressokværne til hjemmebrug;

Hvilken af de du bør vælge afhænger af flere faktorer, da de forskellige kværne har lidt forskellige egenskaber. Inden du vælger bør du tage hensyn til følgende faktorer;

- Hvor tit kommer du til at bruge den?

- Hvor god plads har du til kværnen?

- Ønsker du en elektronisk eller manuel kværn?

- Hvor hurtig ønsker du at kværnen skal være?


 

Mazzer Mini Electronic


Denne elektroniske kværn er perfekt for køkkendisken, da den både er lille og let. Mazzer Mini Electronic bruger ca. 10 sekunder på at kværne et dobbelt espressoshot. Denne kværn kværner espressoen direkte ned i filterkoppen, uden at tilsøle og giver minimalt med spild. Mini Electronic har en «Grind on demand» funktion, som sørger for helt nymalet espresso.


Højde: 47 cm

Bredde: 16,8 cm

Dybde: 34 cm

Vægt: 10,2 kg
 

Mazzer Lux D

Denne manuelle espressokværn er resultatet af et samarbejde mellem La Marzocco og Mazzer hvorpå de sammen skulle udvikle den optimale espressokværn til hjemmebrug. En af de største forskeller mellem en Lux D model og en Mini Electronic model, er at Lux D er manuel og Mini Electronic er elektronisk. Lux D har også «Grind on demand» funktion som gør at du altid får nymalet espresso.


Højde: 47,5 cm

Bredde: 18 cm

Dybde: 25 cm

Vægt: 10,5 kg


 

Mazzer Super Jolly


Dette er den mindste af de profesionelle kværnene til Mazzer, og den er dermed også lidt større end både Mini Electric og Lux D. Super Jolly er også lidt hurtigere end de to andre kværne fra Mazzer, da Super Jolly kun bruger 6 sekunder på at kværne en dobbel espressoshot. Super Jolly har også den kendte «Grind on Demand» funktion, som sørger for at du altid får nymalet espresso.


Højde: 61 cm

Bredde: 24 cm

Dybde: 24 cm

Vægt: 14 kg
 

La Marzocco Swift Mini
Det som gør at Swift Mini fra La Marzocco skiller sig ud fra Mazzer sine kværne, er at denne både kværner, doserer og tamper doble espressoshots helt uden at spilde. Swift Mini er selvfølgelig kompatibel med alle La Marzocco Home maskiner. I tillæg til at være en espressokværn kan Swift Mini også kværne til filterbryg – noget som gør den til en ypperlig kværn at have derhjemme.

Højde: 47 cm

Bredde: 17 cm

Dybde: 32 cm

Vægt: 13,5 kg

 

Dersom du ønsker at vide mere, tøv ikke med at kontakte os! Du finder vores kontaktinformation her.

Kommentarer


bottom of page