top of page

La Marzocco KB90Sig hej til La Marzoccos nyeste tilskud til familien.


Det er med stor glæde at vi endelig kan præsentere La Marzoccos flunkende nye espressomaskine; KB90. Maskinen er navngivet efter Kent Bakke, manden bag den mest spændende funktion KB90 har at tilbyde, nemlig «Straight-in Portafilter». KB90 er som skræddersyet til travle kaffebarer og gør espressobrygningen enklere for baristaerne. KB90 er udstyret med mange af de pålidelige og vel prøvede komponenter fra Linea PB. Dette gør at du nemt kan give den bedste service uden behov for at lagerføre flere nye reservedele.


 

Egenskaber


Straight-in Portafilter Er du klar for en helt ny måde at arbejde hurtigt og effektivt på? Det revolutionerende ‘Straight In’ designet simplificerer og forenkler bevægelsen for at placere bajonetten i gruppehovedet, hver eneste gang. KB90 forbedrer den naturlige arbejdsgang og effektiviteten i en travl kaffebar!


Steam flush Hold tingene enkelt og pletfrit, grupperne på KB90 skyller automatisk ud for dig med en brus af damp og vand! Den fjerner kafferester hurtigt for at give bedst mulig smag til hver enkelt espresso.


Drip prediction KB90 stopper ekstraktionen automatisk når rigtig mængde er kommet i koppen. Gennem dette algoritmebaserede system er går du ikke på kompromis med præcision når du skifter mellem at brygge kaffeblandinger, koffeinfri og single origins.


Enkel steamarm KB90 er udstyret med en ny steamarm som giver servicetilgang direkte fra hjulet. Ved behov for service og vedligehold minimerer denne egenskab muligheden for nedbrud på maskinen. KB90 har også barista-venlige og ergonomiske steamarme som holder sig kolde under steaming.
Comments


bottom of page