top of page

Linea Classic S er her!

Opdateret: 24. maj

Linea Classic har været med til at forme en hel kaffeverden gennem de sidste tre årtier, og er La Marzoccos længstlevende og mest elskede espressomaskine.


Linea Classic S...


...klassisk pålidelighed,

design og værdi.


Med forbedringer baseret på 30 års feedback er La Marzocco Linea Classic S veludstyret til at levere uovertruffen ydeevne, holdbarhed, pålidelighed og fremragende kaffe til en helt ny generation.


Linea Classic S fås i 1-4 grupper med EE- eller AV-konfigurationer, og den er Pro App-kompatibel. Maskinen hylder sin forgængers æstetik og har et nyt klassisk design med en kantet form, der er tro mod rødderne og passer godt ind i ethvert miljø.


De nye funktioner omfatter en ny integreret teknologi med moderne solid-state elektronik, opdaterede knapper for bedre taktil fornemmelse og temperaturstyringen bruger nu La Marzoccos dobbelte PID-teknologi. Shot-timere kommer nu også som en standardfunktion, der gør det muligt for baristaen at foretage enkle justeringer i travle perioder.

Blandt de valgfrie funktioner på Linea Classic S kan man vælge en vandsensor, der måler ledningsevnen og hårdheden af ​​det indkommende vand, Autosteam, der skaber damp af fremragende kvalitet med minimal indsats, høje kopskinner for en mere sikker stabling af kopper, høje ben og baristalys, så du har fuld kontrol over dit bryg.


Linea Classic S-chassiset i rustfrit stål kan tilpasses til at passe ind i ethvert miljø.


Læs mere om Linea Classic S her.

Opmerkingen


bottom of page