top of page

Mahlkönig E65s GBW

Opdateret: 24. maj

18 gram friskmalet espresso lige i portafilteret, gang på gang? Ja tak! Hvis du er lige så interesseret i præcision som vi er, bør du tjekke ud den nyeste kværn fra tyske Mahlkönig; E65s GbW.

Det er ikke uden grund, at kværnproducenten Mahlkönig kalder sig ”kongen af ​​kværne”, og deres nyeste espressokværn lever absolut op til forventningerne. E65S GbW (Grind-by-Weight) blev først vist på den internationale udstyrsmesse i Milano i efteråret 2019, og det har lige siden kriblet i vores fingre efter at få denne hjem. Nu er den endelig her, og vi er mildt sagt fulde af begejstring!


Lidt om kværnen

Den har det samme stilfulde design som sin lillebror E65S, med et chassis i rustfrit stål, mat sort og mat hvid. Med en 88,3 mm vidvinkelskærm er kværnen nem at betjene, da alt er indstillet digitalt, noget som giver et godt, men simpelt overblik over funktionerne. Kværnen leveres med 65 mm flade knive og maler 4-6 gram kaffe i sekundet. Med den nye Grind-by-Weight-teknologi vises doseringen i realtid og leverer et stabilt og præcist resultat - gang på gang. Nu behøver du ikke længere dosere på tid eller volumen, med E65S GbW indstiller du den ønskede mængde, og kværnen gør jobbet for dig, uanset hvordan kaffebønnerne opfører sig. E65S GbW har også den patenterede Disc Distant Detection, der giver dig mulighed for at indstille formalingsgraden baseret på den faktiske afstand mellem knivene målt i millimeter.

Kaffen doseres jævnt i filterkurven og udløbet kan justeres, så det dispenserer, som du ønsker. Kværnen giver også minimal "retention", som sikrer at gammel kaffe ikke efterlades mellem knivene og udløbet og derefter sætter sit præg på resultatet. Den er utrolig let at rengøre, og det faste knivsæt er det, der løftes ud under rengøring, og dermed ændres formalingsgraden ikke. Straks efter er kværnen klar til brug med den korrekte formalingsgrad. Vi forudsiger en lys fremtid for Mahlkönigs nyeste espressokværn og ser frem til at lære den endnu bedre at kende!

Ved interesse eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Commentaires


bottom of page