top of page

Tak for kaffe, London!

Forrige uge havde vi den store fornøjelse at besøge vores venner i La Marzocco UK. Turen viste sig at være en fantastisk mulighed for at få genforenet de nordiske teams, og vi rejste fra Bergen, Oslo, København og Stockholm for at lære en ting eller to fra vores venner i London. Med strålende vejr og smil på læberne, startede vi vores eventyr i den skønne by.


Home – the place where a person feels they belong

De få dage, vi havde i London, var fyldt med fantastisk energi, gæstfrihed og mange konstruktive forretningsdiskussioner. La Marzocco UK fik os til at føle os hjemme helt fra starten. Vi besøgte blandt andet La Marzocco UKs kontor, hvor vi fik lov at komme med bag kulisserne og få et indblik i deres hverdag. Til trods for vores ligheder, så er det britiske og skandinaviske kaffemarked meget forskelligt på mange måder. Men netop forskellighederne gør det hele så spændende – og det er vigtigt at lære fra og tage med os videre.London viste sig fra sin bedste side

Efter de mere pædagosiske dele af vores agenda, tog vi afsted på tur sammen med vores britiske kollegaer. De viste os en masse interessante kaffebarer – og de er ikke svære at finde i London. Der findes serveringssteder og kaffebarer på hvert eneste hjørne i byen, og det er helt klart La Marzoccos espressomaskiner, der er hjertet i de fleste af dem. Vi fik næsten ondt i nakken af at kigge ind ad vinduerne til alle de forskellige kaffebarer på vejen. Vi fik kun set en brøkdel af, hvad London har at byde på, men turen var helt klart det hele værd. Rosslyn Coffee havde en La Marzocco KB90 med fire grupper, Watch House havde en Modbar med 4 grupper, og Potter & Reid havde en virkelig hyggelig atmosfære.

Cupping med Sustain Coffee Roasters

Vi deltog også i cupping (kaffesmagning) med Sustain Coffee Roasters og smakte på en masse forskellig kaffe. Ejeren af Sustain Coffee Roasters fortalte os, at der endnu ikke findes et særlig stort marked for let-brændt (light roasted) kaffe i England. Det føles ellers som en helt naturlig del af det skandinaviske kaffemarked.En hyldest til alle, som ønsker at være en del af den lokale kaffebranche

Noget af det bedste ved vores arbejde er at fortsætte med at opbygge relationer med vores partnere, så vi kan lære af hinanden. Kaffe er noget, vi alle har til fælles, og denne fælles interesse fører os til så mange fantastiske mennesker. Vi er heldige at have mulighed for at være en del af denne her branche.


Vi lærte så meget på turen, og vi havde stjerner i øjnene hele vejen. Undervejs kunne vi slet ikke stoppe med at tænke på, hvordan vi kan bruge vores nye viden til spændende ting. Besøget bekræftede bare det, vi arbejder på at gennemføre i vores hverdag, og vi vil fortsat hylde alle, der ønsker at være en del af vores industri.
Tak for kaffen, tak for de gode samtaler og tak for al den inspiration, London. Until next tim

-Espressospecialisten


댓글


bottom of page