top of page

Espressospecialisten og Prolog Coffee indleder salgssamarbejde.

I hjertet af Vesterbro, nærmere betegnet i Kødbyen, ligger den lille, men meget velbesøgte kaffebar Prolog. Selvom der som oftest er travlt, kan det alligevel nærmest ikke mærkes på baristaerne bag disken. Prolog skal være et sted, hvor man kan slappe af i en positiv og livlig atmosfære, og hvor kaffeoplevelsen er prikken over i’et. Prolog er nemlig, ifølge skaberne selv, Jonas Gehl Madsen og Sebastian Quistorff, et sted, hvor gæsten er i centrum, og hvor man skal kunne få fantastiske kaffeoplevelser kombineret med god service og atmosfære. Gæsten har altid været deres primære inspirationskilde til at gøre deres absolut bedste, mens kaffen er selve værktøjet til at skabe netop disse gode oplevelser. Prolog har serveret deres egen ristede specialkaffe til kaffetørstige Københavnere, lige siden de åbnede i 2016.


Efterhånden som Prolog er blevet ældre, er risteriet blevet en del af forretningen på lige fod med kaffebaren. I risteriet har de den samme ambition som i kaffebaren: At kunden skal have den bedst mulige oplevelse, at kvaliteten af kaffen skal være i højsædet, og så skal kunden mærke oplevelsen af at arbejde sammen med Prolog. For Prolog er de nære relationer til samarbejdspartnere og de direkte relationer til kaffefarmerne samt den agrikulturelle verden vigtige. Når Prolog vælger en kaffe, er det nemlig, ifølge dem selv, de nære relationer som skaber de mest fantastiske kaffeoplevelser, og som gør alt det hårde arbejde værd.

Jonas Gehl Madsen og Sebastian Quistorff på besøg hos Espressospecialisten.


Prolog Coffee repræsenterer et niveau af kompetence og et syn på værdier, som Espressospecialisten både anerkender og ønsker at blive forbundet med. Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan meddele, at Espressospecialisten og Prolog Coffee har indledt et tæt samarbejde, hvor Prolog Coffee's kunder vil være i stand til at købe udvalgte løsninger fra Espressospecialistens portefølje direkte fra Prolog. Espressospecialisten har været den officielle importør af La Marzocco, Modbar, Mahlkönig, Ditting, Bunn, Mazzer, Marco og en række førende mærker til den danske specialkaffeindustri, siden virksomheden blev grundlagt i 2015. Virksomhedens grundlæggende formål er at skabe den optimale kaffeoplevelse for vores kunder. Ud over uovertruffent udstyr og udsøgte kaffebønner, er man også afhængig af en stor portion viden for at opnå det bedst mulige resultat i koppen. Vi mener derfor, at partnerskabet vil give begge parter en bredere professionel tyngde, være med til at skabe øget tilgængelighed samt bidrage til at kvalitetssikre brugs-og smagsoplevelsen hos vores fælles kunder. Alt i alt tror vi, at samarbejdet vil skabe et smil på læben hos alle kaffeelskere og bidrage til, at Danmark forstærker sin position som et af verdens mest succesrige kaffebar-markeder.

 

"Vi betragter Espressospecialisten som en af ​​de mest troværdige og veldrevne virksomheder inden for levering af kaffeudstyr. De repræsenterer vores absolutte favoritmærker, og vi er stolte over at være en udvidet arm gennem vores rolle som salgsagent for Espressospecialistens portefølje. Vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil forbedre kvaliteten af ​​både kaffebrygning og smagsoplevelse blandt vores lokale kaffeelskere."

-Jonas Gehl Madsen / Direktør Prolog Coffee

Comments


bottom of page