top of page

Wally Milk er her!

Opdateret: 24. maj

La Marzocco har nu, efter en lang og spændende ventetid, lanceret et nyt og avanceret produkt, som både baristaen og kunden vil nyde - Wally Milk - en automatisk mælkesteamer.


Wally Milk gør det nemt at steame perfekt mælk, med minimalt spild og uden at skulle bruge energi på tidkrævende træning.

Wally Milk gør det lettere for enhver barista at steame tilnærmet perfekt mælk. Den giver dig fuld kontrol over temperatur, mængde og tykkelse på skummet - på alt fra komælk til plantebaserede mælkeprodukter. Ved hjælp af en enkelt knap, kan du skifte mellem forskellige temperaturer og skumniveauer. På denne måde kan hvem som helst lave dejlig, silkeagtig mælk til kaffen.

For professionelle baristaer er der et højt fokus på effektivitet bag baren, hældteknik og kunsten at mestre den perfekte latte-art, mens interaktionen med gæsterne bliver mere og mere vigtig. Wally Milk er derfor også den perfekte wing-man/woman til dig som har stort fokus på kvalitet og som værdsætter håndarbejdet der ligger bag den perfekte kop kaffe.

Wally Milk er udstyret med innovative specifikationer; baristaen kan fortælle maskinen, hvilken konsistens mælken skal have eftersom den er udstyret med sensorer, der overvåger temperatur og mælkemængde, hvilket igen giver perfekte resultater gang på gang. Den har et forebyggende advarselssystem, den veludviklede La Marzocco software og steamarm, 24v elektronik, en eksklusiv vortex steam dyse, automatisk genkendelse af kande størrelse, kan gemme op til 20 forskellige opskrifter (her kan du kombinere forskellige mælketyper, temperatur og skumniveauer) og let adgang til service for teknikere, som igen giver minimal nedetid. Sidst men ikke mindst er Wally Milk kompatibel med alle La Marzocco- og Modbar -modeller samt de fleste andre typer espressomaskiner. Wally leveres med et tilbehørssæt og tre mælkekander.

댓글


bottom of page