top of page

Den nye generation GB5

Det er en fornøjelse at præsentere den seneste tilskud til La Marzocco-familien; GB5 X og GB5 S. En ny generation af et industriikon med ekstraordinær teknologi, ydeevne, stil og elegance.

La Marzocco, som har været førende inden for espressomaskiner og design siden 1927, introducerer en opgradering af den kommercielle GB5, en maskine opkaldt efter Giovanna Bambi (Piero Bambis kone), der blev introduceret på markedet i 2005. Lanceringen af ​​den næste generation GB5 er en fortsættelse af det originale design og den præcise temperaturstabilitet, som maskinen altid har været kendt for med en modernisering af maskinens udseende og essensen af ​​produktets æstetik og ergonomi. GB5 er ekkoet af en tidløs kærlighedshistorie, pålideligheden La Marzocco er kendt for og deres florentinske rødder - symboliseret ved de to florentinske liljer på hjørnepanelerne. GB5 kommer i to nye versioner; GB5 S og GB5 X.

Begge versioner af GB5 leverer avanceret nøjagtighed og konsistens - hvilket der virkelig skaber et bedre resultat i koppen. GB5 har al den teknologi, der kræves af kvalitetsbevidste caféer uden at gå på kompromis med dets klassiske udseende. Den nye GB5 vil være det naturlige knudepunkt for enhver kaffebar rundt om i verden. Maskinen er kompatibel med La Marzoccos nye Pro App (lanceret i midten af ​​2021), den har en meget god ydelse, er holdbar og ikke mindst tiltalende for ethvert øje. GB5s tekniske opdateringer og stilistiske funktioner inkluderer forbedret gruppesynlighed, Linea PB-komponenter, en 5-knap interface, Auto Brew Ratio med Drip Prediction, ny steamarm til lettere vedligeholdelse, vandføler og 24V elektronik til forbedret maskinediagnostik.


Læs mere om GB5 S og GB5 X.

Klik her for at se flere af La Marzoccos lanceringsvideoer til GB5.

Comments


bottom of page