top of page

Den nye La Marzocco GB5 - et dyk ind i maskinens nye funktioner.

Den nye GB5 fra La Marzocco er designet i traditionel europæisk stil og er dedikeret til steder med et øje med klassisk æstetik, men som stadig kræver det højeste niveau af ydeevne. Maskinen har fået en ny visuel identitet, som moderniserer maskinens udtryk, samtidig som den bevarer sit udsøgte og elegante udseende. Maskinen er et godt valg for dig, der ønsker en maskine med et mere klassisk udseende end Linea PB, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med de teknologiske funktioner og fremskridt som La Marzocco ellers er kendt for.


Maskinen kommer med mange nye funktioner og specifikationer, og den nye generation GB5 repræsenterer de teknologiske fremskridt, der er opnået siden maskinen først blev lanceret i 2005. Men hvad er det egentlig der gør denne nye udgave af en gammel klassiker så unik? Nedenunder kan du læse mere om de nye funktioner maskinen er udstyret med.


24 V elektronik - GB5 X og GB5S har 24V elektronik til forbedret pålidelighed og maskindiagnostik. Gør det nemmere for teknikeren at diagnostisere eventuelle problemer med maskinen.


Delvis synlige gruppehoveder - Brugergrænsesnittet er forbedret, med delvis synlige gruppehoveder med extra isolation som gør det lettere for barista at arbejde på maskinen og at placere filterholderen.


Vandsensor - Måler ledningsevne og hårdhed af vand, når det kommer ind i maskinen. Dette hjælper med at overvåge vandets kvalitet og verificere filtreringsydelsen. Data om vandkvaliteten vises på maskinens skærm, så brugerne kan måle ydelsen af ​​deres vandfiltreringssystem uden at skulle involvere eksternt måleudstyr.


Dæmpbare baristalys (alle versioner foruden ee) - Dette er den første maskine hvor La Marzocco introducerer dæmpbare baristalys. På den nye version GB5, justeres lyset efter hvilken tilstand maskinen er sat i: eco-, on- eller brewing-mode.


Pro-app kompatibel - Giver et meget større overblik over maskinens parametre, som kan bruges i sammenhæng med til at indstille/programmere/justere maskinen udefra disse.


Let tilgængelige steamventiler - Steamventilen kan serviceres forfra på maskinen uden at skulle fjerne dem. Dette gør at servicen kan udføres nemmere og hurtigere.


USB - Tillader dig løbende at opdatere maskinen med den nyeste tilgængelige firmware.GB5 S - Specifikationer

-røde detaljer på logo og knapper

-dobbelt kedler (steam/brygkedel)

-mættede gruppehoveder

-av, abr, ee versioner

-pro touch steam wand og abr som tilvalg

-dæmpbare baristalys

-pro app-kompatibelGB5 X - Specifikationer

-hvide detaljer på logo og knapper

-individuelle brygkedler på hvert gruppehovede, som tillader dig at stille unik temperatur på hver gruppe

-pro touch steam wand

-dæmpbare baristalys

-av/abr versioner

-pro app-kompatibel
Hvis du stadigvæk har lyst til at lære endnu mere om den nye GB5, tjek ud La Marzocco's opsummerende video om de vigtigste nye funktioner:


Maskinen er at se i vores showroom fra begyndelsen af Juni 2021.


Kommentare


bottom of page