top of page

En klassiker er tilbage: her er den nye Guatemala

I årtier har Guatemala leveret optimal formaling af kaffe til kaffebarer, risterier og kaffelaboratorier over hele verden. Mahlkönigs produktudviklingsteam har redesignet denne populære model, og Guatemala fejrer nu et fantastisk comeback til kaffemarkedet.


En ny kvalitet


Mahlkönigs kværne er i det øverste niveau af kaffekværne. Mahlkönig ønskede, at Guatemala skulle opfylde deres høje kvalitetskrav, og kværnen er derfor udstyret med et videreudviklet knivsæt. Derudover sikrer den lodrette placering af knive minimalt med svind. Som et resultat bidrager dette til unikke smagsoplevelser i hver enkelt kop. Et andet højdepunkt er den nye hopper, der rummer ca. 900 gram - dette er betydeligt mere end sin forgænger. Vejledende ikoner på ydersiden af ​​kværnen gør det nemt for baristaen at finde den rette grad af formaling til hver brygningsmetode hurtigt og effektivt. Metaltuden med poseklemmer og en højdejusterbar plade giver maksimal brugervenlighed, samtidig med at hvert gram kaffe er inkluderet.


Et nyt design


Den ny Guatemala kommer også med et nyt og friskt look. Den har et aluminiumsovertræk af høj kvalitet, hvilket gør kværnen ekstra solid og forlænger dens levetid. Den moderne form og den sorte farve passer ind i alle mulige miljøer, hvor kværnen er et løfte om kvalitet og et visuelt højdepunkt på samme tid.


En ny kvern


Med den nye Guatemala får du en førsteklasses kværn med fremragende knive, høj brugervenlighed og moderne produktdesign. Den passer perfekt i kaffebarer, til formalet kaffe i butikker og til cupping og analyse på risteriet.


Guatemala er klar til bestilling og levering i foråret 2021.

Comments


bottom of page