top of page

La Marzocco Home App

Flere og flere af vores kunder bruger den nye La Marzocco Home App og har tilsluttet den til sin espressomaskine. Hvis du ikke har hørt om La Marzocco Home-app før, kan du læse mere om det her.

La Marzocco Home App forbinder dig og din espressomaskine på måder, der aldrig før var muligt. Når du bruger appen, fungerer din telefon som et nyt display til maskinen. Dette display gør det nemmere og mere intuitivt at justere maskinens parametre såsom temperatur og præ-infusion. Takket være appen kan smartphonen desuden bruges som en fjernbetjening til maskinen. 

Appen fungerer på både La Marzocco Linea Mini og GS/3, og giver dig blandt andet muligheden for at tænde og slukke maskinen, samt at planlægge dine ugentlige tænd/sluk-tider. Takket være disse funktioner vil maskinen være forvarmet og klar til enhver tid, uden at spilde hverken energi eller tid. Appens kontrolpanel giver dig feedback i realtid over maskinens brug. Når du ikke brygger kaffe med appen, er det også muligt at læse nyheder om La Marzocco Home, læse ofte stillede spørgsmål, samt se instruktionsvideoer på hvordan du bruger La Marzocco Home-produkter for at hjælpe dig med at brygge den bedste espresso. Sidst, men ikke mindst - appen kan nu tilkobles internet, noget som gør det muligt at drage fordel af nye og spændende opdateringer, som La Marzocco kontinuerligt tilføjer appen.


Hvis du for nylig har købt en Linea Mini eller GS3, er din maskine nok muligvis kompatibel. Linea Minis med serienumre, der starter med LM015906 og GS3'er, der starter med serienummeret GS012984, leveres som standard med denne software installeret. Har du købt din maskine uden denne software, så frygt ikke - du kan nemlig tilkøbe et Retrofit IoT Kit hos os, som vi hjælper dig med at få installeret på maskinen.

Kontakt os for mere info.


コメント


bottom of page